Hiq Bcaa vs Hiq citrulline malate vs gh up

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
991
Bu 3 supplement arasından hangisini tercih etmek mantıklı olur. smash pro preworkout whey ve kreatin sahibiyim. Bcaa energy yarı pre gibi içeriği sanki citrulline malate ise kullandığım hiçbir supplementte yok ayrı satılıyor nedense bi özelliği mi var gh up’u gereksiz buluyorum sizce hangisi daha destekleyici supplementtir bcaa mı citrulline malatemi ek olarak 77 kg %16 yağ oranına sahibim bcaa yağ yakımı için daha mı destekli olurr

Cretaine al geç zaman ilerledikçe onu bile kullanmak istemiyor sün bunlar boş citrulline malate dayanıklılık ve pump verir pre yerine kahve citrulline malate creatine al başka suppellment almana gerek yok

Cretaine al geç zaman ilerledikçe onu bile kullanmak istemiyor sün bunlar boş citrulline malate dayanıklılık ve pump verir pre yerine kahve citrulline malate creatine al başka suppellment almana gerek yok
Kreatin kullanıyorum hocam zaten dediğiniz gibi artık içmeye üşeniyorum mecbur içiyoruz ama sizce bcaa faydalı olurmu definasyonda veya citrulline malate mi alayım

Kreatin kullanıyorum hocam zaten dediğiniz gibi artık içmeye üşeniyorum mecbur içiyoruz ama sizce bcaa faydalı olurmu definasyonda veya citrulline malate mi alayım
Yeterli derecede hayvansal ürün kullanıyorsan Bcaa ya da Eaa gereksiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada pre workoutlarda sitrülin oluyor

Hocam kreatin smash pro ve whey kullanıyorum bcaa veya citrulline malat almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz

L-citrulline varmıl hocam citrulline malate farklı değil mi benim alacağım o

Hocam kreatin smash pro ve whey kullanıyorum bcaa veya citrulline malat almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz

L-citrulline varmıl hocam citrulline malate farklı değil mi benim alacağım o
Hocam ben ikisi arasından bir sey önermem ama diger arkadaslar önerebilirler
Kas yorgunlugum azalır enerjım belki artar dersen bcaa bakabilirsin

Hocam ben ikisi arasından bir sey önermem ama diger arkadaslar önerebilirler
Kas yorgunlugum azalır enerjım belki artar dersen bcaa bakabilirsin
Yağ yakımınada faydası var sanırım bcaa daha mantıklı olacaktır

Bcaa - glutamin içindekileri vücut üretmiyor antrenman esnasında güç artışı sağlamak için ve gerekli enerjiyi vermek için ben bcaa içiyorum kreatin ise olmazsa olmaz suplementdir en etkilisi bu diyebilirim kaslarda sıvı birikimine sebep oluyor pump artışı sağlıyor yağ yakımı için farklı bir suplement var o kullanılır L carnatine diye onu kullanılırlar

Bcaa - glutamin içindekileri vücut üretmiyor antrenman esnasında güç artışı sağlamak için ben bcaa içiyorum kreatin ise olmazsa olmaz suplementdir en etkilisi bu diyebilirim kaslarda sıvı birikimine sebep oluyor pump artışı sağlıyor yağ yakımı için farklı bir suplement var o kullanılır L carnatine diye onu kullanılırlar
Kreatin ve preworkoutum var hocam wheyde kullanarak günlük +100 gr protein alıyorum şuan sabit tavuk pilav yiyerek günümü geçiriyorum sabit 77 kiloyum 1.5 aydır yağ oranım %16 hangi bcaa yı önerirsiniz hiq dan alacağım

Kreatin ve preworkoutum var hocam wheyde kullanarak günlük +100 gr protein alıyorum şuan sabit tavuk pilav yiyerek günümü geçiriyorum sabit 77 kiloyum 1.5 aydır yağ oranım %16 hangi bcaa yı önerirsiniz hiq dan alacağım
Big joy dan alıyorum ben protein tozu önemli kaliteli olmalı ben protein alamıyorum yeterli beslenme düzenim hiç yok ne yemek varsa onu yiyorum yoğun çalıştığım için zamanım da olmuyor ve maddi olarak da yoruyor o yüzden anne yemeği ne varsa onu yiyoruz işte ama her sabah 4 yumurta yerim birde protein tozu kullanıyorum 130gr almam gereken protein miktarı ben 70/80 anca işte 😃

Big joy dan alıyorum ben protein tozu önemli kaliteli olmalı ben protein alamıyorum yeterli beslenme düzenim hiç yok ne yemek varsa onu yiyorum yoğun çalıştığım için zamanım da olmuyor ve maddi olarak da yoruyor o yüzden anne yemeği ne varsa onu yiyoruz işte ama her sabah 4 yumurta yerim birde protein tozu kullanıyorum 130gr almam gereken protein miktarı ben 70/80 anca işte 😃
Yapacak bir şey yok hocam :D bende şu aralar kahvaltı poğca falan geçiştiriyorum evde rahat bi 400 gr tavuk yiyorum birde öğlen genelde yiyorum tavuk wheyle falan kurtarıyor Bcaa ne önerirsiniz

Geri