kasatura2626
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sökmeden foto at hatta çalışırken çek . Fanın üzerinde hava yön işareti olur onunda fotosunu çek
Hocam sökmeden foto at hatta çalışırken çek . Fanın üzerinde hava yön işareti olur onunda fotosunu çek
Fan ne tarafa üflüyor
soğutucunun altında warning gibi kırmızı bir yazı veya etiket var mı iyi kontrol et termal macundan gözükmüyor olabilirÜ
ne yapmam lazım?bilgisayarcı montaj yaptı?Fan ne tarafa üflüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fan soğuk hava çekmiyor
sen en son bize görsel atıcakdınne yapmam lazım?bilgisayarcı montaj yaptı?
atacağım şimdi sökeceğimç..sen en son bize görsel atıcakdın
beklioruz sabırsızlıklabilmiyorum.Yani egsoz tarafında fan sadece onu biliyorum nereye doğru üflüyor bilmiyorum
atacağım şimdi sökeceğimç..
Nereye üflediğiniElini fanın önüne getirsen anlarsıın.
eline doğru üflüyorsa git pc yi bilgisayarcınınElini fanın önüne getirsen anlarsıın.
Nereye üflediğini
İşte böyle.Fan, egsoza doğru bakan taraftaydı birde ramlere bakan tarafa taktım değişiklik yok.beklioruz sabırsızlıkla
dostum elinle o etiketi arasana bi var mı yokmu tam kontrol etİşte böyle.Fan, egsoza doğru bakan taraftaydı birde ramlere bakan tarafa taktım değişiklik yok.
Hayır yok ettim.Vardı zaten çıkardım.Hatta jelatini buydu.dostum elinle o etiketi arasana bi var mı yokmu tam kontrol et
aslında bilgisayarcı bir şey yapmış olmasın ekstra ücret almak için güvenilir bir yer mi ?Hayır yok ettim.Vardı zaten çıkardım.Hatta jelatini buydu.