24'e değmez 3 daha koyar 7900xt alır zaten 22k üstü verilmezMerch xfx 24 bin hellbound rgb siz sanırım 23500 hellboundu başka satıcılar satıyor pek guvenemedik ama xfx merch olanı hepsiburada satıcı direk 24 bin
En uygununu alsın 7900gre'nin power color varHocam minimum 29400 olmuş 7900xt öyle gözüküyor şuan da nasıl yapmalı arkadaş kullanacak 7900 gre 24 7900xt 29400 minimum
Fighter ama ben çok çıkamıyom kart düzgün bir şey olsun derse xfx merc'de alabilir fark etmez ama dediğim gibi vütçe yetiyorsa 7900ct aksine merc alsınHellbound mu yoksa fighter olan mı
Tamamdır xfx merch çok methediyorlar baktık bir sorayım dedim benimde bu gün geliyor xtx 7900 bakalım tek parça gelirse harika olur yoksa problem vallahi iade ederim direkFighter ama ben çok çıkamıyom kart düzgün bir şey olsun derse xfx merc'de alabilir fark etmez ama dediğim gibi vütçe yetiyorsa 7900ct aksine merc alsın
Evet merc alsın en azından bütçesince kaliteli bir şeyTamamdır xfx merch çok methediyorlar baktık bir sorayım dedim benimde bu gün geliyor xtx 7900 bakalım tek parça gelirse harika olur yoksa problem vallahi iade ederim direksürat kargo iğrenç cidden
İçimde kötü bir his var eğer problemli gelirse iade edip bende mi xfx merch alsam hocam iş görür mü sizce benim beklentime göre kalan bütçe ile anakart ram psu vb yükseltirim diye düşündüm düzgün gelirse zaten yine ben gelecek aylarda psu ram anakart kasa degiscemEvet merc alsın en azından bütçesince kaliteli bir şey
Fark etmez ama 7900xtx ayrı seviyeİçimde kötü bir his var eğer problemli gelirse iade edip bende mi xfx merch alsam hocam iş görür mü sizce benim beklentime göre kalan bütçe ile anakart ram psu vb yükseltirim diye düşündüm düzgün gelirse zaten yine ben gelecek aylarda psu ram anakart kasa degiscem
Hem vram hemde performans açısından değil mi 7900 gre de misal valoda 700 fps veriyorsa 1000 fps verir gibi belki de daha fazlaFark etmez ama 7900xtx ayrı seviye
7900 gre 4070 süper 4070 ti superle eş değer değil mi hatta duyduğuma göre ti superden daha iyi degil miFark etmez ama 7900xtx ayrı seviye
7900gre eş değer evet ama 7900xtx ayrı bi seviye sen 7900xtx sipariş vermedin mi?Hem vram hemde performans açısından değil mi 7900 gre de misal valoda 700 fps veriyorsa 1000 fps verir gibi belki de daha fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7900 gre 4070 süper 4070 ti superle eş değer değil mi hatta duyduğuma göre ti superden daha iyi degil mi
Verdim verdim bu gün dağıtıma çıktı dua ediyorum iş yerine sipariş ettim ben varken gelsin diye başkası teslim alır sıkıntı olur falan iade sürecinde bekliyorum pusuya yatar vaziyette7900gre eş değer evet ama 7900xtx ayrı bi seviye sen 7900xtx sipariş vermedin mi?