❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
pc elektriği komple kesip(sarter kapatma dahil) monitör öyle güç vermeyi denedin mi ?
Onunla bir alakası yok hocam. Farklı prizlere taktım. 2 farklı kablo taktım kapattım açtım nafile. Güç geliyor ama ekran gelmiyor.

Ben de teslim aldım ürün açıldı fakat siyah renkte biri beyaz diğeri mavi ölü piksel çıktı. Değişim talep ettim pazartesi hepsijet alıcak. Ölü piksel harici renkleri vs. güzel monitör beğendim.

Ben de teslim aldım ürün açıldı fakat siyah renkte biri beyaz diğeri mavi ölü piksel çıktı. Değişim talep ettim pazartesi hepsijet alıcak. Ölü piksel harici renkleri vs. güzel monitör beğendim.
Siyahta görünüyorsa ölü değil de takılmış olabilir. Bu durumda garantisi olmasa da https://www.jscreenfix.com/ ile düzelme şansı var.

Kabloları taktınız açıldı direk dimi. Bana Hepsiburada kabloları yanlış takmışsın diyor asam dnnsms
diğer monitörünün adaptör değerleri aynıysa onunla bir dene bakalım belki açılır

Harici adaptörü yok monitörün, normal C13 PSU kablosu bağlanıyor.
hee o zaman yapacak bir şey yok bence muhtemelen güç arızası var

dediğim gibi attığım AOC 27” Q27G2S/EU monitörü alın zaten iade edeceksiniz aradaki 1200tl de değer renk farkları var

Son düzenleme:
diğer monitörünün adaptör değerleri aynıysa onunla bir dene bakalım belki açılır
Maalesef hiç bir şekilde açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hee o zaman yapacak bir şey yok bence muhtemelen güç arızası var

dediğim gibi attığım AOC 27” Q27G2S/EU monitörü alın zaten iade edeceksiniz aradaki 1200tl de değer renk farkları var
Ben görüntüsünü çok beğendim kanka iade edip bir saha alacağım 😂

Son düzenleme:
Alan alsında dandik gibi duruyor ki sorunlar çıkıyor olması da cabası.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,298
Üyeler
183,820
Son üye
Zafer Güneş
Geri