copierbond
80+

- Reaksiyon skoru
 - 75

Bu açılmayan monitör meselesi nedir arkadaşlar? Ben de aldım bir tane ama Lenovo böyle sıkıntılar yaşatıyorsa hiç kargoyu teslim almayayım?
Şuan için bende bir sıkıntı yok.

Bu açılmayan monitör meselesi nedir arkadaşlar? Ben de aldım bir tane ama Lenovo böyle sıkıntılar yaşatıyorsa hiç kargoyu teslim almayayım?
pc elektriği komple kesip(sarter kapatma dahil) monitör öyle güç vermeyi denedin mi ?Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı ekrana görüntü gelmiyor
Ön tarafta Lg arkada Lenovo.
Herşeyi denedim gene yok olmuyor iade edeceğim.
Alıntıyı görüntüle
Onunla bir alakası yok hocam. Farklı prizlere taktım. 2 farklı kablo taktım kapattım açtım nafile. Güç geliyor ama ekran gelmiyor.pc elektriği komple kesip(sarter kapatma dahil) monitör öyle güç vermeyi denedin mi ?
Siyahta görünüyorsa ölü değil de takılmış olabilir. Bu durumda garantisi olmasa da https://www.jscreenfix.com/ ile düzelme şansı var.Ben de teslim aldım ürün açıldı fakat siyah renkte biri beyaz diğeri mavi ölü piksel çıktı. Değişim talep ettim pazartesi hepsijet alıcak. Ölü piksel harici renkleri vs. güzel monitör beğendim.
diğer monitörünün adaptör değerleri aynıysa onunla bir dene bakalım belki açılırKabloları taktınız açıldı direk dimi. Bana Hepsiburada kabloları yanlış takmışsın diyor asam dnnsms
Harici adaptörü yok monitörün, normal C13 PSU kablosu bağlanıyor.diğer monitörünün adaptör değerleri aynıysa onunla bir dene bakalım belki açılır
hee o zaman yapacak bir şey yok bence muhtemelen güç arızası varHarici adaptörü yok monitörün, normal C13 PSU kablosu bağlanıyor.
Maalesef hiç bir şekilde açılmıyordiğer monitörünün adaptör değerleri aynıysa onunla bir dene bakalım belki açılır
Ben görüntüsünü çok beğendim kanka iade edip bir saha alacağımhee o zaman yapacak bir şey yok bence muhtemelen güç arızası var
dediğim gibi attığım AOC 27” Q27G2S/EU monitörü alın zaten iade edeceksiniz aradaki 1200tl de değer renk farkları var
hee o zaman yapacak bir şey yok bence muhtemelen güç arızası var
dediğim gibi attığım AOC 27” Q27G2S/EU monitörü alın zaten iade edeceksiniz aradaki 1200tl de değer renk farkları var
Neresi daha iyi? Biri %99srgb biri %131 srgb neyse ya alan alsın bozulması müstehak galibaincelemelerden de görüldüğü üzere Lenovo daha iyi, tabii düzgün çalışırsa
![]()