❌İndirim Bitti! AMAZON PRİME ALIŞVERİŞ FESTİVALİ 8-14 EKİM

Bende de yenilenen bir şey yok normalde hızlı hızlı yeni ürüneler eklenirdi ama sürekli aynı. Umarım gece yeni birşeyler eklenir olmadı müsteri hizmetlerine sorucam
Bende yeniliyor da tam saatini bilmiyorum. Şuan LEGO gitar var mesela. Sabah 10 gibi Airfryer falan vardı.

Böyle gaming 10 kilo laptop değilde huawei matebook serisine bakabilirsin illa performanslı işlemci olması gerekiyorsa ki bence gerekmiyor. Daha uygun bir şey de bakabilirsin. Kalan bütçeyi daha iyi değerlendirirsin.

Arkadaşlar samsungun bu m2 ssd sine bu fiyata değermi taksitle almayı düşünüyorumda

bence değmez 2 adet ssd var bende biri f/p kioxa diğeri bu, pek fark göremedim günlük kullanıcıyım
Hocam bende mld m300 var 500gblık olan model okuma yazması düşük , samsungun bu modelinde baya yüksek hız değerleri hemde 1tb a geçmiş olucaktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben tercih etmezdim.
Mesela nedeni nedir hocam merak ettim

Son yurtdışı vergileri ve online ticaret rekabet kurulu düzenlemelerinden sonra amazon ülkeden çıkacakmış fakat eticaret yasası yumuşama yapılınca kalmış. rekabeti sağlayıcı düzenlemeler olması gerektiğini ve korumacılığın kalkmasını istiyormuş. ki bana da öyle geliyor yavaş yavaş operasyonları küçültüyorlar gibi farkındaysanız satıcısı amazon olan ürün çok azaldı direkt pazaryeri mantığında ilerliyor.

erdal sağlam'ın videosunda geçiyor konu.

Ajazz AK820 Pro 3 Modlu%75 Mekanik Klavye, TFT Akıllı Ekran ve Düğmeye Sahip Gasket-Mounted Oyuncu Klavyesi, Bluetooth 5.1/2.4g Kablosuz/Type-C Kablolu (AK820 PRO - Sarı Siyah - Gift Switch) https://amzn.eu/d/eOTt8Kn
İndirime girer mi? Direk alayım mı?

1728394725478.png

Arkadaşlar samsungun bu m2 ssd sine bu fiyata değermi taksitle almayı düşünüyorumda
Değer hocam çok kaliteli ssd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ajazz AK820 Pro 3 Modlu%75 Mekanik Klavye, TFT Akıllı Ekran ve Düğmeye Sahip Gasket-Mounted Oyuncu Klavyesi, Bluetooth 5.1/2.4g Kablosuz/Type-C Kablolu (AK820 PRO - Sarı Siyah - Gift Switch) https://amzn.eu/d/eOTt8Kn
İndirime girer mi? Direk alayım mı?
Muhtemelen girmez hocam genelde indirime giren ürünlerin %90 satıcısı amazon.

Geri