berkcan135
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Arkadaşlar 2 tane 100 liralık fan takar ısınma sorununu çözersiniz fiyatı tek tek toplayın en ucuz şekilde gene minimum 4-5 binlik bir fark çıkacak ağzı olan konuşmasın lütfen
iyi olan parça yok kankagayet iyi neresi kötü
sen git araba sevdası yazKötü sakın almayın.
bu paraya daha iyi parçalı sistem bul o zaman.zaten sistemdeki parçalar kalitesiz değil.windforcede windforce abartmayın bu kadariyi olan parça yok kanka
İmzadaki sistemi 30K ya toparladımbu paraya daha iyi parçalı sistem bul o zaman.zaten sistemdeki parçalar kalitesiz değil.windforcede windforce abartmayın bu kadar
fury level z1 tercih ederdim bendeathadder v3 1700'e alınır mı? yoksa kablosuz mouse indirimi mi bekleyeyim ne dersiniz? v2'ye sahibim yeni bozuldu. bu kadar para verilmez şunu alabilirsin diyeceğiniz bir mouse varsa önerilerinize açığım.
.bu paraya daha iyi parçalı sistem bul o zaman.zaten sistemdeki parçalar kalitesiz değil.windforcede windforce abartmayın bu kadar
cidden bu mu daha iyi güldürme beni.ddr5 sisteme karşılık olarak ddr4 sistemmi atıyorsun![]()
RRaenee V2 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
ee?İmzadaki sistemi 30K ya toparladım![]()
Daha iyileri olabiliyormuş yani.
Başlığa patladım sdklfnhdfg9 dk kaldı bişey gelir mi acaba indirim mi bindirim mi
olamaz demiyorum sana sistemin neden kötü olduğunu soruyorumDaha iyileri olabiliyormuş yani.