Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,608
Galiba hocam acilinden abdest lazım sizeUlan tek cenabet ben miyim herkesinki sağlam gelmiş.
Galiba hocam acilinden abdest lazım sizeUlan tek cenabet ben miyim herkesinki sağlam gelmiş.
Pro için diyorsan belirtmemişti zaten aldığımız sitede o iş yaş.Kargodaki siparişe mcu farklı diyip fark iadesi istesem çok mu ayıp olur
Rengi çok güzel hayırlı olsunPro modeli sipariş vermiştim. Ürün bugün geldi anca test edebildim 8k hz pollingrate seçiliyken verdiği değer ekrandadır. Her hangi bir takılma donma durumu yok. Şuan için her şey yolunda. İyi forumlar
hocam neden pro tercıh ettınızPro modeli sipariş vermiştim. Ürün bugün geldi anca test edebildim 8k hz pollingrate seçiliyken verdiği değer ekrandadır. Her hangi bir takılma donma durumu yok. Şuan için her şey yolunda. İyi forumlar
Deneyelim şansımızı yawPro için diyorsan belirtmemişti zaten aldığımız sitede o iş yaş.
abdest de kurtarmaz beni birinin kutsaması lazım.Galiba hocam acilinden abdest lazım size
Yok hocam Belirtmiş Muhtmelen direk yazmış özellik bakımından bekirttiği MCU ile aynısı sadece yeniden markalaşmış yani kendi markalarını çakmışlar üzerine o kadarPro için diyorsan belirtmemişti zaten aldığımız sitede o iş yaş.
Herkes alacağını aldı fazlasıyla daha ne olsun hocammillet apex için stok bekliyodu maviler niye bitmiyo la beyler
Açıkçası bu beni şüpheye düşürüyor acaba maviler geri iademi diyemillet apex için stok bekliyodu maviler niye bitmiyo la beyler
aula daha iyi bence, indirim nerden geldiBeyler şu 2 Klavye Arasında Kaldım Sizce Hangisini Almalıyım?
+Malesef klavye konusunda çok bilgili değilim daha çok tasarım kalite ve sese göre klavye alıyordum Yani çok bilgim yok bu yüzden size sorayım dedim
+%60 indirim kazandım yani fiyatları yarı yarıya düşecek öyle düşünün yanına bir tanede AJazz 159Apex Alıcam
-FreeWolfM96
https://share.temu.com/jiadVRcVkCA
-Aula F75
https://share.temu.com/4hJNPUXKTdA
Benim liseden arkadaşın babası imamdı teknik olarak en yetkin olan benim gel (!)abdest de kurtarmaz beni birinin kutsaması lazım.