❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
hocam bu aula f75 modlu mu acaba nasıl öğrenebiliriz arkadaşım soruyor alacakmış da
Modlamak çok zor değil ya, bedava bu fiyata düşünmesin bile. Aldıktan sonra da beni etiketlesin veya rehberim vardı forumda ordan bakıp bile yapabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım hocam teşekkür ederim o zaman işin sonu wootinge çıkıyor ama wooting sitesinden alınca sağlam vergi çıktığını forumlarda görmüştüm 5klık ürünü 12 13kya alanlar oluyordu başka alabileceğimiz yer yok mudur ?
Yurt dışından akrabanız falan getircek veya sahibinden kapalı kutu satanlar var onlardan alcaksınız mecburen.

merhaba ajazz 159 apex mouse siparişi verdim 853tl kargoda şu an üzerine bu klavyeyi alsam gümrük limitine takılır mı bu klavyede 950tl lere geliyor ve gümrük limitini aşıyor aslında.

Modlamak çok zor değil ya, bedava bu fiyata düşünmesin bile. Aldıktan sonra da beni etiketlesin veya rehberim vardı forumda ordan bakıp bile yapabilir.

Yurt dışından akrabanız falan getircek veya sahibinden kapalı kutu satanlar var onlardan alcaksınız mecburen.
modlamak ne oluyor ki yani bu klavye default olarak modlu mu modsuz mu onu nasıl öğrenebilirim

Temu indirimi sağolsun 380,78 TL'ye beyazını çektim bi porsiyon iskender parası :D

aa hocam ben de diyorum bir yerden hatırlıyorum eskiden forumdan görüp gmk67 alıp akko cream yellow ile yapmak istiyordum şimdi hatırladım

Ekler

• IMG_7348.jpeg
    IMG_7348.jpeg
    787.4 KB · Hit: 126
hocam glocalzone diye bir uygulama dediğiniz gibi yurt dışından alıp getirenler oluyor ürün fiyatını ortlama 163 euro almış 208 euro tahmini fiyat diyor biliyor musunuz bu uygulamayı?
birde wraithe iqunix ez63 gelmiş 8k fiyatı var alüminyum kasa 8000 hz destekliyor onun videosunu çok görmüştüm bu klavye hakkında bilginiz var mı ?

hocam glocalzone diye bir uygulama dediğiniz gibi yurt dışından alıp getirenler oluyor ürün fiyatını ortlama 163 euro almış 208 euro tahmini fiyat diyor biliyor musunuz bu uygulamayı?
birde wraithe iqunix ez63 gelmiş 8k fiyatı var alüminyum kasa 8000 hz destekliyor onun videosunu çok görmüştüm bu klavye hakkında bilginiz var mı ?
Klavyeyi bilmiyprum ama baya güzel duruyor. 7999olan versiyon alınabilir.

modlamak ne oluyor ki yani bu klavye default olarak modlu mu modsuz mu onu nasıl öğrenebilirim
Modifiye gibi düşün ya, üç beş makyaj atıyorsun daha iyi ses almak için vs.

Klavyeyi bilmiyprum ama baya güzel duruyor. 7999olan versiyon alınabilir.
bunu mu alsam acaba wooting yerine alüminyum kasa, 8000 hz hem yurtiçi 2 yıl garanti ve spiral kablo ile geliyor. Switchin teknik özellikleri wooting ile gelen switchten daha iyi galiba wooting 0.1mm iqunix 0.05mm

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,106
Üyeler
186,989
Son üye
alperens.31