banada gelmiştide sipariş başı %4 kredi veriyor 1000TL ye 40 jeton istiyorsan aldayı yan hesaba 88 jeton daha gerekli gibi bir çark geldi 600 tl kredi iade verecek galiba
Siz toplam 28 mı ödediniz. Yoksa 28 lira üzerinde mı ödedinizBen daha dün aldım o yoksa ajazz klavye bakın
la adamlar beni s.yodu kaçtım direkbanada gelmiştide sipariş başı %4 kredi veriyor 1000TL ye 40 jeton istiyorsan alKredi ayağına bizi s. sen anladın ahhahahahah
Hayırlı olsun güzel fiyat.Klavyeye 28 ödedim klavye haricinde aldığım şeylerle toplam 596 ödedim
Olay o degil adam senden parayi aliyor yine sadece 25tlye alma ayagina çer çöp ürün satiyor sana başlık çok yaniltici olmuşgerçekten 28 liraya f75 klavyeyi alan varmı?
Sadece tek klavye alabileceğin en ucuz miktar 350 TLgerçekten 28 liraya f75 klavyeyi alan varmı?
Olay o degil adam senden parayi aliyor yine sadece 25tlye alma ayagina çer çöp ürün satiyor sana başlık çok yaniltici olmuş
hmm o zaman direk kandırmaca bi olaySadece tek klavye alabileceğin en ucuz miktar 350 TL
Öyle zaten ne sanmistiniz kihmm o zaman direk kandırmaca bi olay![]()
Tam öyle değil.hmm o zaman direk kandırmaca bi olay![]()
350 de pek mumkun degil cok dusuk ihtimalSadece tek klavye alabileceğin en ucuz miktar 350 TL