Cosmoslayer
80+
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 216
Aula F75 mi bu mu
Ama ekrann...Çünkü aula daha kaliteli hissettiriyor
beyaz mor olan al-sat a çok iyi gidiyo4Stoğa tekrardan girmiş satıcı ajazz
![]()
AK820 75% Klavye: Sıcak Değiştirilebilir Desteği - Temu Türkiye
Temu'da AK820 75% Klavye: Sıcak Değiştirilebilir Desteği, Metal Düğme ile, Yapısı, Kullanıcı Deneyimi İçin Hissedilen, ve Oyunlar İçin Uygun için fırsatlar . Tasarruf etmeye başlamak için Temu'dan alışveriş yapın.share.temu.com
Alıntıyı görüntüle
Şarjı çok hızlı yiyor hiç bi anlamı yok bende ekrana aldandım ama bi önemi yok bi zaman sonra açmak bile istemiyor insan kapalı tutuyordumAma ekrann...![]()
rog strix scope um olmasa kesinlikle f75 alır kullanırdımAula F75 mi bu mu
Doğru pek ellemeye gelmiyor benimkinin del tuşu bozuldu switchleri söktükten sonra geri takmaya çalışırkenAula iyi ama modlarken sökerken kırılıyor deniyor bilemiyorum ne kadar doğru o yüzden vazgeçtim auladan
O yüzden oda alınmaz bence geeky gk61 tercih edilebilir benceDoğru pek ellemeye gelmiyor benimkinin del tuşu bozuldu switchleri söktükten sonra geri takmaya çalışırken
aga sırf almak için almak istiyorum, bence fiyatına göre mkemmel. Aula'm var zaten. Anasını satayım bi rog azoth alcagına bunlardan koleksıyon cekmek lazımŞarjı çok hızlı yiyor hiç bi anlamı yok bende ekrana aldandım ama bi önemi yok bi zaman sonra açmak bile istemiyor insan kapalı tutuyordum![]()
Aula f99Misal Felicon klavyemde tuşların altından aydınlatma alıyor. Bunlar tamamen kapalı. Tuş hissiyatı gerçekten enfes. Fiyatına göre kesinlikle hak ediyor. Bu markanın nümerik tuşları dahil olan modeli var mıdır varsa onu alıp bunu öyle satarım![]()
1100e yakın tutmuş vergi dahil ödeyeceğin toplamı gösteriyor zatenbişey soracağım benım siparşım bu kdar tuttu acaba gümrük takılır mı