❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

barracuda x sonrası 3099 fiyat cazip geldi aldık bakalım, pişman etmez inşallah.

Siyah olanını aldım ben de bugün elime ulaştı. İzlediğim inceleme videolarında mute tuşuna basınca mikrofon kısmında kırmızı ışık yanıyordu. Bendeki kulaklıkta ışık yok. Acaba siyah olanların hepsinde mi böyle. Elinde siyah kulaklıktan olan varsa yardımcı olabilir mi?
hocam büyükmü kulaklık

Dışarıya çok fazla ses veriyor ya sırf bu yüzden iade edeceğim :(

Gamepower medusa ve James Donkey 711 kullandım bunlar güzel kulaklık değildi fakat o zamanlarda bunlar güzeldi.

Önceki kulaklarıma göre tek sorunu ses az ve arkadan geliyor. Ayarları yapamadığımdan dolayı olabilir emin değilim.

Ses seviyesi 60-70'e çıkarınca kulaklık takılı değilken dışarıya ses veriyor normal olarak kulaklık baya iyi yalıtıyor dışarıdan nasıl olur bilmiyorum.

Gamepower medusa ve James Donkey 711 kullandım bunlar güzel kulaklık değildi fakat o zamanlarda bunlar güzeldi.

Önceki kulaklarıma göre tek sorunu ses az ve arkadan geliyor. Ayarları yapamadığımdan dolayı olabilir emin değilim.
Yok hocam o kulaklıklar hoparlör niyetine kullanılacak kulaklıklar o yüzden kısık gibi geliyordur size

Şu an alasım var.Fakat alırsam elimde ki hs80i nasıl satacağım bılmıyorm
wireless mı hocam uyguna bırakırsan temiz ise alabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deri ped çok terletiyor hocam özellikle kumaş ped arıyorum ben hs80 max ya da razer blackshark v2 pro bekliyorum
hocam kablosuz ise alabilirim (temizlik önemli)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,910
Üyeler
187,587
Son üye
lewro
Geri