Siyah versiyonu var ben de acaba onda mı yok teşekkür ederim.MIC MONITORING kısmını kapatın hocam dip ses yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet yanıyor kırmızı siyah versiyonu var elimde
Sizde farklı birşeydir renkle alakalı olmazSiyah versiyonu var ben de acaba onda mı yok teşekkür ederim.
hocam büyükmü kulaklıkSiyah olanını aldım ben de bugün elime ulaştı. İzlediğim inceleme videolarında mute tuşuna basınca mikrofon kısmında kırmızı ışık yanıyordu. Bendeki kulaklıkta ışık yok. Acaba siyah olanların hepsinde mi böyle. Elinde siyah kulaklıktan olan varsa yardımcı olabilir mi?
Tam takamadıysanız ışık yanmıyor, bende siyah modeli var başta yanmıyordu çıkar tak yaptım yanmaya başladı.Siyah versiyonu var ben de acaba onda mı yok teşekkür ederim.
hangi kulaklıktan geçtinBu kulaklık için ayar nedir biraz sesi az denildiği gibi bilginiz olsun
Bi önce ki kulaklığınız neydi?Bu kulaklık için ayar nedir biraz sesi az denildiği gibi bilginiz olsun
Yok hocam o kulaklıklar hoparlör niyetine kullanılacak kulaklıklar o yüzden kısık gibi geliyordur sizeGamepower medusa ve James Donkey 711 kullandım bunlar güzel kulaklık değildi fakat o zamanlarda bunlar güzeldi.
Önceki kulaklarıma göre tek sorunu ses az ve arkadan geliyor. Ayarları yapamadığımdan dolayı olabilir emin değilim.
wireless mı hocam uyguna bırakırsan temiz ise alabilirimŞu an alasım var.Fakat alırsam elimde ki hs80i nasıl satacağım bılmıyorm
hocam kablosuz ise alabilirim (temizlik önemli)Deri ped çok terletiyor hocam özellikle kumaş ped arıyorum ben hs80 max ya da razer blackshark v2 pro bekliyorum