Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

ruaF1912

80+ Bronze
barracuda x sonrası 3099 fiyat cazip geldi aldık bakalım, pişman etmez inşallah.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can
Siyah olanını aldım ben de bugün elime ulaştı. İzlediğim inceleme videolarında mute tuşuna basınca mikrofon kısmında kırmızı ışık yanıyordu. Bendeki kulaklıkta ışık yok. Acaba siyah olanların hepsinde mi böyle. Elinde siyah kulaklıktan olan varsa yardımcı olabilir mi?
hocam büyükmü kulaklık

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Y K
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Umut Metin
Bu kulaklık için ayar nedir biraz sesi az denildiği gibi bilginiz olsun

murty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
murat cihan
Dışarıya çok fazla ses veriyor ya sırf bu yüzden iade edeceğim :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Umut Metin
Gamepower medusa ve James Donkey 711 kullandım bunlar güzel kulaklık değildi fakat o zamanlarda bunlar güzeldi.

Önceki kulaklarıma göre tek sorunu ses az ve arkadan geliyor. Ayarları yapamadığımdan dolayı olabilir emin değilim.

Ses seviyesi 60-70'e çıkarınca kulaklık takılı değilken dışarıya ses veriyor normal olarak kulaklık baya iyi yalıtıyor dışarıdan nasıl olur bilmiyorum.

shaccho

80+
Gamepower medusa ve James Donkey 711 kullandım bunlar güzel kulaklık değildi fakat o zamanlarda bunlar güzeldi.

Önceki kulaklarıma göre tek sorunu ses az ve arkadan geliyor. Ayarları yapamadığımdan dolayı olabilir emin değilim.
Yok hocam o kulaklıklar hoparlör niyetine kullanılacak kulaklıklar o yüzden kısık gibi geliyordur size

sabri :c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Eyyüp Sabri ARIKAN
Steam
Sarbyy xd
Discord
sarbyy
Şu an alasım var.Fakat alırsam elimde ki hs80i nasıl satacağım bılmıyorm
wireless mı hocam uyguna bırakırsan temiz ise alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deri ped çok terletiyor hocam özellikle kumaş ped arıyorum ben hs80 max ya da razer blackshark v2 pro bekliyorum
hocam kablosuz ise alabilirim (temizlik önemli)

Top Bottom