Wraith Stealth Alev Alıyor 127 derece

127 olamaz sen bir şey yapmışsındır. 2600 ile 3600 fanı aynı 3600 daha az ısınıyor o zaman :D

127 olamaz sen bir şey yapmışsındır.
olum ben napacam turbo yu kapattım 3.40Ghz de çalışıyor gene aynı bıktım daha geçen overlock yaparken ramlere yardımcı olurken aida64 kapandı sanada attım kanıtı :D turbo açınca gene aynı değişen yok

127 Derece ne ? Turbo boost açık gene aynı kapalıda siz siz olun stok fan kullanmayın. İşlemcim Ryzen 5 2600 paranızı biriktirip iyi bir soğutma alıp devam edin. stok fan önermiyorum heleki 3600 işlemcide.Alıntıyı görüntüle
2600 de wraith spire değil stealth var. Neyse de 127 derece ne be kardeşim 3600 ile ben şuan en fazla stok fanla 95 gördüm o da occt de

2600 de wraith spire değil stealth var. Neyse de 127 derece ne be kardeşim 3600 ile ben şuan en fazla stok fanla 95 gördüm o da occt de
bilmiyorum hocam artık ne varsa karıştırıyorum :( Alev alıyor iyice soğdum stok fandan.

Çok sıkıntılı bir durum bu garantiye yollayın. Ama sanki bios yanlış okuyor diye bir olay duymuştum. Bios güncel mi?
güncel biosum oyunda sıkıntı yok renderdada. test yaptığım zaman oluyor bu olay.

güncel biosum oyunda sıkıntı yok renderdada. test yaptığım zaman oluyor bu olay.
Occt ile test yapın. Programda bile sıkıntı olabilir ama programda sıkıntı olsa pc kendini kapatmaz. Bilemiyorum valla

Occt ile test yapın. Programda bile sıkıntı olabilir ama programda sıkıntı olsa PC kendini kapatmaz. Bilemiyorum valla
Aida64 de kapanıyor bi bakalım olmazsa tekrar güncellerim biosu. occt yapacam şimdi kaç dakika yapayım

127 dereceye nasıl çıktı yahu? Termal macun yerine diş macunu ve çamur mu koydunuz? 3600 işlemcimi stok fan ile 4.25GHz'de kullanıyorum oyunlarda 70'i göremedim, stres testlerinde ise 80'i zor görüyorum...

127 dereceye nasıl çıktı yahu? Termal macun yerine diş macunu ve çamur mu koydunuz? 3600 işlemcimi stok fan ile 4.25GHz'de kullanıyorum oyunlarda 70'i göremedim, stres testlerinde ise 80'i zor görüyorum...
kanka termal macul stok fana sürülü bi bakalım test edecem nolcak :( soğutucu düzgün montaj yaptıma eminim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,738
Üyeler
188,984
Son üye
Ahmey
Geri