Logitech destek YARDIM EDİN

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
450
LUTFEN YARDIM EDİN logitech destekteyim logitech f710 urunumde drift sorunu var desteke yazıyorum ama bu sıklardan hangisi gamepad ben bulamadım tam olarak

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-01-18 001552.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-18 001552.png
    13.6 KB · Hit: 45
LUTFEN YARDIM EDİN logitech destekteyim logitech f710 urunumde drift sorunu var desteke yazıyorum ama bu sıklardan hangisi gamepad ben bulamadım tam olarak
herhangi bir konuyu seçseniz de konuyu dile getirdiğinizde size yardımcı olacaklardır. f710 için ben de zamanında desteğe ulaşmıştım. sonra evime parça gönderildi.

herhangi bir konuyu seçseniz de konuyu dile getirdiğinizde size yardımcı olacaklardır. f710 için ben de zamanında desteğe ulaşmıştım. sonra evime parça gönderildi.
ne parcası gonderdiler kral sorunun neydi

ne parcası gonderdiler kral sorunun neydi
hocam usb sürücüsü arızalıydı , desteğe ulaştığımda üretimi yok ama üreteceğiz dediler , ups üzerinden amerikadan gönderdiler. aynı zamanda nasıl bağlanacağını da anlatan bir yazı da yazdılar.
*gümrük parası falan ödemedim.

hocam usb sürücüsü arızalıydı , desteğe ulaştığımda üretimi yok ama üreteceğiz dediler , ups üzerinden amerikadan gönderdiler. aynı zamanda nasıl bağlanacağını da anlatan bir yazı da yazdılar.
*gümrük parası falan ödemedim.
bendede drift sorunu var cozerlermi birde seri numarasını bulamadım ya nerde bulunuyo

muhtemelen sizin arızanız için türkiyedeki yetkili bir logitech servisine kargolatırlar. birkaç günde de elinize geri gelir.
logitech ürün olarak tartışılır ama teknik destek olarak yardımcı oluyorlar.

muhtemelen sizin arızanız için türkiyedeki yetkili bir logitech servisine kargolatırlar. birkaç günde de elinize geri gelir.
logitech ürün olarak tartışılır ama teknik destek olarak yardımcı oluyorlar.
seri numarası ister destek benden nerde yazıyor birde gelip bendenmş alırlar

seri numarası ister destek benden nerde yazıyor birde gelip bendenmş alırlar
benden de istediler zaten. kolun arkasında 2.satırda sayılar yazar. onların seri numarası olması lazım.

hayır senin göndermen gerekir , kimse gelip elinden almaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sn falan yazmıyo pıd pn fcc ıd ıc yazıyor
işte o numaralar seri no dedikleri şey yerine geçiyor zaten. üretim numarası gibi bir şey olması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,313
Üyeler
183,412
Son üye
libert404
Geri