🔥İndirim 🔥🔥 Attack Shark CM03 45x40 Mouse Pad 1000TL🔥🔥

Sizdeki ürünü denemedim ama ucuz mousepadler çok iyi olmuyor yüzey konusunda. Yıpranmaya da çok meyilli oluyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link bozuk :(
Bendeki astar gibi hoşuma gidiyo kolay kolay deforme olacak ürün değil ama merak ettiğim performans olarak ne etki ediyor

Bendeki astar gibi hoşuma gidiyo kolay kolay deforme olacak ürün değil ama merak ettiğim performans olarak ne etki ediyor
Ben uzun süre qck kullandım çok iyi bir ürün kayma konusunda sevmeyen de yoktur öyle diyim. Ama yüzey sürekli pürüzlü hissettiriyordu belirli bir süre sonra temizlesem bile eski kayganlığı olmuyordu. Bu mousepadde mouseu döndürüp kendi etrafında 10-15 spin attırabiliyorum mesela :D

Bendekide tertemiz odaya su bile sokmuyom ben ama kayma olarak daha daha hassas nişan alma sağlar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fanlar ne aga

Fanları satan firma zaten bu forumdaki 3 kişiye çalışıyor. :D

fr_5.jpg

Ben uzun süre qck kullandım çok iyi bir ürün kayma konusunda sevmeyen de yoktur öyle diyim. Ama yüzey sürekli pürüzlü hissettiriyordu belirli bir süre sonra temizlesem bile eski kayganlığı olmuyordu. Bu mousepadde mouseu döndürüp kendi etrafında 10-15 spin attırabiliyorum mesela :D
Hocam mousepad speed mi control mü?

Yanlış yere yazdığım mesaj. Pardon.

Son düzenleme:
90x40 klasse daha akıl işi

Geri