HouSH
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,076
Yeni aldım . . Henüz onlari yapmadim . Geldiği gibi kullanıyorum. Takılma olmadi .Sağlam setup, klavyeye değer mi sizce? rapid trigger'da takılma yapıyor mu?
Yeni aldım . . Henüz onlari yapmadim . Geldiği gibi kullanıyorum. Takılma olmadi .Sağlam setup, klavyeye değer mi sizce? rapid trigger'da takılma yapıyor mu?
Daha iyisi olur inşAllah.söyle temiz ortam olsa o bile yeterli![]()
beyler bana güzel bi monitör önerisi gelmez mikurtulayım şundan ama fiyatıda güzel olsun
Çok sağlam klavye gibi görünüyor. Bayadır inceliyorum. Hayırlı olsun hocam.Yeni aldım . . Henüz onlari yapmadim . Geldiği gibi kullanıyorum. Takılma olmadi .
eyw hocam.Çok sağlam klavye gibi görünüyor. Bayadır inceliyorum. Hayırlı olsun hocam.
Aydınlatmaya diyorsunkasaya bak araba ızgarası gibi la önü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam şu monitör altındaki ışıklı şey hoparlör mü link var mıdır?
bu fakirhaneyse bizim fakir kalıyor hane gidiyorbenim fakirhane![]()
evetAydınlatmaya diyorsun
hocam sistem özellikleriniz güncel ise soru sorabilir miyim? 7900xtx var sanırsam 7800x3D ile kombin yapmışsınız. 7800x3D veya r9 7900x 'e direk 7900xt ekran kartı yada 7800xt ekran kartını kombinlesem nasıl olur birde yapay zeka konusunda ne diyorsunuz internetten araştırdım fakat çoğu yapay zeka kütüphanesi desteklemiyor. Yani merakımda var ama bu ekran kartı ile birşeyler yapamazmıyım?Aydınlatmaya diyorsun
Hocam merhaba sistem güncel 7900 XT güzel kart fakat bana göre 2k kartı 3d li işlemci ile daha da iyi olur gibime geliyor 7800 XT ile yapacaksan 3d li işlemciye gerek yok gibi ai ye gelince çok bi bilgim yok fakat Nvidia 5000 seri ile AMD 9070 serilerine bakmak lazım aydınlatmanın linkini bulursam atayımevet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam sistem özellikleriniz güncel ise soru sorabilir miyim? 7900xtx var sanırsam 7800x3D ile kombin yapmışsınız. 7800x3D veya r9 7900x 'e direk 7900xt ekran kartı yada 7800xt ekran kartını kombinlesem nasıl olur birde yapay zeka konusunda ne diyorsunuz internetten araştırdım fakat çoğu yapay zeka kütüphanesi desteklemiyor. Yani merakımda var ama bu ekran kartı ile birşeyler yapamazmıyım?
4299A İTOPYADAN PHİLİPS EVNİA ALDIM![]()
Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com