cagkankaplan
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Evetöğrenci kaydı olmak zorunda mı
emailinizdeki alışverişe başla yazısına bir kere tıklayın 1 2 dakika bekleyin hocam oluyor sonrasındafiyat bende aynı hocam kayıt olup girdim fakat bu yazıor
Merhaba, eğitim indirim programı mağazasına erişmek için lütfen edu, k12 ya da meb uzantılı e-posta adresinizi doğrulayın.
e posta doğrulanmıyor ki hocamemailinizdeki alışverişe başla yazısına bir kere tıklayın 1 2 dakika bekleyin hocam oluyor sonrasında
neden?Oledlerin fiyat daha da düşecek güzeelll
hocam bende alıcam fakat öğrenci değilim indirim de uygulanmıyor öğrenci olmak zorunlu mu4k rog ips alacaktım bunu çektim bakalım oled nasılmış
hayırlı olsun bu fiyata değer kesinlikle ips e geri bakamayacaksınız4k rog ips alacaktım bunu çektim bakalım oled nasılmış
Öğrenci maili gerekiyorhocam bende alıcam fakat öğrenci değilim indirim de uygulanmıyor öğrenci olmak zorunlu mu
Tn alma en kötü ips alBen dedim ips alayım o diyo tn al tn al başka bişi demiyo yoksa ben ips düsünüyorum tn alasım yok böyle bişey alasım var da acaba tn özelliğide varmı diye sordum konu başka yerlere gitti
evet öğrenci epostası ile alabiliyorsunuz sadece tanıdığınız var ise rica edebilirsinizhocam bende alıcam fakat öğrenci değilim indirim de uygulanmıyor öğrenci olmak zorunlu mu
hocam bende alıcam fakat indirim gözükmüyo samsung giriş yaptım ama aynı fiyatSamsung eğitim mağazasında 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240 Hz monitör 17.519 TL. Birkaç gündür vardı ama stok yoktu şu anda satın alınabiliyor. Faizsiz 4 taksit ile alabilirsiniz.