BeerDrinker
80+
- Katılım
- 2 Ağustos 2022
- Mesajlar
- 183
- Reaksiyon skoru
- 98
İnternete OLED wallpapers vb yazın çok güzel şeyler var.
Hayırlı olsun hocam siz böyle diyince sabırsızlanıyorumBenim ürünüm de geldi, ilk izlenimlerim kesinlikle çok güzel. Macbook pro ile deneyimledim, pc'ye takınca da detaylı bir bilgilendirme paylaşırım.
Ekranın üst çerçevesi yok olmuş, o kadar siyah yapıyor ki monitör kamuflaj olmuş resmenİnternete OLED wallpapers vb yazın çok güzel şeyler var.
Alıntıyı görüntüle
Kanka saatler 15:30 gibi geliyor bir kaç kere denk geldi ama 10 dakikada bitiyorGenelde saat kaçta geliyor acaba stoklara bir denk gelemedim yav :/
Özellikle 17:45 - 18:00 aralığında bir tur stok geliyor günlerdir, ben dün eklemiştim o saatlerde ama alsam mı almasam mı derken ödeme bilgilerinde stok bitmişti.Genelde saat kaçta geliyor acaba stoklara bir denk gelemedim yav :/
Sen aldın dimi hocam bugünÖzellikle 17:45 - 18:00 aralığında bir tur stok geliyor günlerdir, ben dün eklemiştim o saatlerde ama alsam mı almasam mı derken ödeme bilgilerinde stok bitmişti.
Evet sabah tekrar girince stoklara tekrar aldım ben de.Sen aldın dimi hocam bugün
Şuan stok var görünüyor bende.Genelde saat kaçta geliyor acaba stoklara bir denk gelemedim yav :/
Teşekkür ederim saniyedemi bitirdiler stok uyarısı veriyorŞuan stok var görünüyor bende.
Evet o sırada aldım ben de herhalde sizinkini ben kaptım önden hocamÖzellikle 17:45 - 18:00 aralığında bir tur stok geliyor günlerdir, ben dün eklemiştim o saatlerde ama alsam mı almasam mı derken ödeme bilgilerinde stok bitmişti.
Şuan yine stoktaTeşekkür ederim saniyedemi bitirdiler stok uyarısı veriyor![]()
2k monitörü bu yüzden sevmiyorum işte. 2k dışında hiçbir çözünürlük iyi olmuyor bence. 4k da ise 1080p de gayet iyi oluyor.
Arkadaş masaüstündeki ölçekten değil de tam ekran uygulamalardaki çözünürlükten bahsediyor. Csyi 1280 960 ya da pubgyi 1728 1080 oynamak gibi. Ya da aynı en boy oranı fakat 1:x mapleme yapılamayan çözünürlükler, 1440pde fps yetersiz gelip 1080pye almak gibi. Aynı boyuttaki native 1080p monitör, 1440pden 1080e düşürülmüşe göre daha net oluyor. 4K'da her 4 pixeli 1 gibi sayarsan 1080p'ye 1e2 mapleniyor düzgünce.Bu ne demek yani ben yakın zamanda aldım 2K ekran. Evet 1080p yapınca değişiyor. Ama değiştrmeden yani 2K da iken ölçeklendirmeyi değiştirdiğinde kalite bozulmuyor.