İYZİCO BAYRAM %20 Cashback + Samsung 1000TL

SerhatKRbb

80+ Silver
Reaksiyon skoru
921
Gaming gen de Geçerli olup olmadigi belli değil ilerleyen gunlerde tekrar kontrol edecegim

Ekler

• Screenshot_20250310_161802_iyzico.jpg
    Screenshot_20250310_161802_iyzico.jpg
    591.5 KB · Hit: 254
Son düzenleme:

İyzicoya üye olup Kampanyaya Katil Butonuna basmaniz gerekiyor. Ödeme adiminda İyzico ile öde secenegi ile odemelisiniz

GAming gen QP dahil %20 Maksimum 500TL yani 2500 e 500TL cashback alabiliyorsunuz Ram , ssd yada Hava , sivi sogutma dusunebilirsiniz

Samsung da da 25K ya 1k indirim vat telefonlar Daha pahaliya gelir ögrenci tarifesi ile bir şey alacaklarda 1k dan ekstra faydalanmis olur belki
Gaminggen'de %10 devam ediyor. %20 kampanyasına dahil değil. %20 kampanyasına dahil olan mağazalar;
Ekran görüntüsü_10-3-2025_163544_www.iyzico.com.jpeg

Acaba gaming gen tr %10 ile beraber bu birleşir mi ? Ona göre kulaklık almak istiyorum

Benimde aynı sorunun çakışır mı hali aklımda şuan, ikisine de katılmış hangisini sayar acaba
Hocam Biraz bekleyin 15K katilimci sayisi var 31 marta kadar 2-3 gun sonra Kontrol edin Kampanyalari Gaming genin sayfasinda gormemiz lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçerli mağazalar diye kocaman yazmış adam, element uyduruyorsunuz.

App de Girince geçerli magaza diye bir yazi yok hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
İyzico ödeme sistemi olan üye iş yerleri yazıyor. Sanki belirli markalarda geçerli gibi bir yazı görmedim ama ?

Telefon uygulamasında bu markalar görünmüyordu acaba eksik mi eklenmiş anlayamadım..

Tekrar kontrol ettim halen nedense appde halen görünmüyor.

Geri