Köyde nasıl daha yüksek mbps alabilirim

babama diyorum gel muhtara gidip yapalım bana diyorki şehirden 25 km uzaklıkta burdada en fazla 100 kişi vardır internet isteyen 100 kişi için yatırım yapmaz boşuna uğraşma diyor
Artık durumlar öyle değil ya, köylere de o şekilde bakılmıyor.
Şimdi daha modern ve daha fazla teknoloji kullanımı var köylerde ve ISS'ler bunu göz ardı etmez diye düşünüyorum.
Tabii ki kullanıcı sayısı için falan belki bi' ön inceleme falan yapabilirler.

benim hat türkcell 3 diş çekiyor şu anda
Speedtest.net ile test et oradaki çubuk çok bı anlam ifade etmiyor 3 çekip 2mpbs de alabilirsin demeyi unuttum maddi durumun iyi gibi evrak kürek işlerini halledersen evine metro fiber cekebilirsin (maliyeti değişiklik gösterir santrale yakınlığın falan etkiler)

Artık durumlar öyle değil ya, köylere de o şekilde bakılmıyor.
Şimdi daha modern ve daha fazla teknoloji kullanımı var köylerde ve ISS'ler bunu göz ardı etmez diye düşünüyorum.
Tabii ki kullanıcı sayısı için falan belki bi' ön inceleme falan yapabilirler.
2026 da 5.5 g internet gelecek diyorlar bizim internet bundan faydalanabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Speedtest.net ile test et oradaki çubuk çok bı anlam ifade etmiyor 3 çekip 2mpbs de alabilirsin demeyi unuttum maddi durumun iyi gibi evrak kürek işlerini halledersen evine metro fiber cekebilirsin (maliyeti değişiklik gösterir santrale yakınlığın falan etkiler)
bekle yapayım

2026 da 5.5 g internet gelecek diyorlar bizim internet bundan faydalanabilir mi

bekle yapayım
Yani bunu cevaplamak şimdiden biraz zor.
Burası TR ve teknoloji kağıt üstündeki kadar stabil ilerlemiyor.

VDSL var görünüyor da alt kısımlara bakman gerek gürültü değeri kapasitesi falan yukarıdaki yazıma bak
1741642088778.png
bu yeterli olur mu hocam

İndirme:12.4 Upload:0.4 diyor

Yani bunu cevaplamak şimdiden biraz zor.
Burası TR ve teknoloji kağıt üstündeki kadar stabil ilerlemiyor.
Hayır çok kolay bı halt olamayacak boşa umitlenmeyelim adamlar daha gb ile internet satıyor kârlarını maximize etme derdindeler 4G nin gerçek hızı neyse onu verirler ancak oda kotalı olur

Alıntıyı görüntülebu yeterli olur mu hocam

İndirme:12.4 Upload:0.4 diyor
Altyapıda bir sorun var gibi görünüyor o kadar hata normal değil gürültü değerlerini çok anlamam konu açman iyi olur downloadda 25mpbs kadar alabilirsin gibi görünüyor ama zor uploadda bir sorun var download göre 8 10 falan olmasi gerek onun ama yineleyeyim maddi gücün sorun değilse ve uzun süre oturmayı planlıyorsanız metro fibere bakabilirsin

Hayır çok kolay bı halt olamayacak boşa umitlenmeyelim adamlar daha gb ile internet satıyor kârlarını maximize etme derdindeler 4G nin gerçek hızı neyse onu verirler ancak oda kotalı olur

Altyapıda bir sorun var gibi görünüyor o kadar hata normal değil gürültü değerlerini çok anlamam konu açman iyi olur downloadda 25mpbs kadar alabilirsin gibi görünüyor ama zor uploadda bir sorun var download göre 8 10 falan olmasi gerek onun ama yineleyeyim maddi gücün sorun değilse ve uzun süre oturmayı planlıyorsanız metro fibere bakabilirsin
ben bi en az 4 5 yıl kalacam gibi duruyo ya

daha yeni görüyorum 327 bin hatamı vardı orda yoksa ben yanlış mı gördüm

bana link atabilirmisiniz

ben bi en az 4 5 yıl kalacam gibi duruyo ya

daha yeni görüyorum 327 bin hatamı vardı orda yoksa ben yanlış mı gördüm
Evet hata çok fazla var kabloda bir sorun olduğu kesin ama hız konusunda birde diyemem 25 yazıyor artabilir ama ne kadar verimli olur şansını dene kabloyu yenilet olmadı metro fiber için fiyat alırsın

Evet hata çok fazla var kabloda bir sorun olduğu kesin ama hız konusunda birde diyemem 25 yazıyor artabilir ama ne kadar verimli olur şansını dene kabloyu yenilet olmadı metro fiber için fiyat alırsın
kablonun üstüne düşüp kabloyu kopardım ondan olabilir mi

E yani kendin diyorsun bı kontrol ettir arıza kaydı aç belki download artabilir kaba hesap metro fiber maliyetini de sor ona göre yol çizersin
yarın arıyım ben bi onları

E yani kendin diyorsun bı kontrol ettir arıza kaydı aç belki download artabilir kaba hesap metro fiber maliyetini de sor ona göre yol çizersin
türktelekomun metro fiber'i var onu mu diyorsun yoksa başka bir internetin mi

Son düzenleme:
aaaa bendede öyle oluyor mecbur 8 mbps'ye indiricem
Biz çözümü bu şekilde bulmuştuk sen müşteri hizmetlerini ara durumdan bahset böyle böyle oluyor de ondan sonra bir tanıdığım bu şekilde önüne geçmiş bu durumunda bir denesinler bakayım canının ne kadar sıkıldığını birebir bildiğim için konuyu en hızlı şekilde çözmeni istiyorum 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri