N1GHT
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 402
silivri postVER OLUM MÜZİGİ
silivri postVER OLUM MÜZİGİ
Ah ah36 gözüküyor bi sıkıntı olmasın
NANKÖR SENİ!Allah Tayyipten razı olsun sayesinde Pentium E5500 den Q8200'e geçtim siz bu adamı sevmiyorsunuz
onların dolarları varsa bizim de Allahımız var
Alıntıyı görüntüle
Şuan Euro: 41,4774 kaynak ne anlamadım
Farkli kaynaklarada baktım cidden 41 nasıl neden olmuş hocam bugrafiğe bak 10.30 da 41.20 dolar tl![]()
Dolar TL Kuru ve Analizi - Investing.com
Dolar Lira (USD/TRY) kuru ve analizi ile ilgili anlık verilere, analizlere ve ekonomik olaylara ulaşabilirsiniz.tr.investing.com
aynen öyle arkadaş ya Google -13 FPS açıyorNANKÖR SENİ!
Onu bulamayanlar var
Sen bulmussun buluyorsun
ŞÜKÜR ET ŞÜKÜR
TL'ye olan güven kalmadı hocam siyasi partinin cb adayını tutuklamak demek rusya olmak demek çin olmak demek azerbaycan olmak demek yatırımcı parasını çekti bundan sonrasında da yatırımcı beklenemez.Şu an müdahaleler ile bu seviyelere çekildi yaklaşık 10 milyar dolar yakıldığı söyleniyor milletin dişinden tırnağından vergi ile alınan paralardan.Farkli kaynaklarada baktım cidden 41 nasıl neden olmuş hocam bu
4 sayfa yaz gene okurum hocam.TL'ye olan güven kalmadı hocam siyasi partinin cb adayını tutuklamak demek rusya olmak demek çin olmak demek azerbaycan olmak demek yatırımcı parasını çekti bundan sonrasında da yatırımcı beklenemez.Şu an müdahaleler ile bu seviyelere çekildi yaklaşık 10 milyar dolar yakıldığı söyleniyor milletin dişinden tırnağından vergi ile alınan paralardan.
Her halk istendiği gibi yaşar, asgari ücret ile çalışan adam için hava hoş, o olmuş bu olmuş, sorun etmez, kafa basmaz çünkü, az düşünür, fazla düşünecek kapasite yoktur çünkü, kolay kolay üzülmez, cehalet mutluluktur çünkü...TL'ye olan güven kalmadı hocam siyasi partinin cb adayını tutuklamak demek rusya olmak demek çin olmak demek azerbaycan olmak demek yatırımcı parasını çekti bundan sonrasında da yatırımcı beklenemez.Şu an müdahaleler ile bu seviyelere çekildi yaklaşık 10 milyar dolar yakıldığı söyleniyor milletin dişinden tırnağından vergi ile alınan paralardan.
Dua et -13 açıyoraynen öyle arkadaş ya Google -13 FPS açıyor
4 sayfa yaz gene okurum hocam.
Hocam artmasının ardından neden düşüyor ve bu yatırımcıyı nasıl etkiliyor tam anlamadım