- Reaksiyon skoru
- 310
Sanal alışveriş için kart lazım, ne önerirsiniz?
bende ziraat var. Paparanında bir sorununnu görmedim olabilir.Sanal alışveriş için kart lazım, ne önerirsiniz?
Gelirim yok hocam bilgisayar toplayacağım bunun için lazımbende ziraat var. Paparanında bir sorununnu görmedim olabilir.
iyzico da acayip kampanya var alabilirsin ben kartı bastırdım 2 3 güne gelirSanal alışveriş için kart lazım, ne önerirsiniz?
Son olaylar durulana kadar papara kullanmayı bıraktım nays kullanıyorum şuan
Hocam kartların limitleri ne kadar komisyonu ne kadar kesiyorlar aylıkiyzico da acayip kampanya var alabilirsin ben kartı bastırdım 2 3 güne gelir
ne olayı var hocam ?Son olaylar durulana kadar papara kullanmayı bıraktım nays kullanıyorum şuan
komisyon 10/1 çok az yani işlem hacmine bağlı olarak kesiyorlar ben geçen kitap aldım iyzico ile ödersen %20 si iade idi. kitap 400 tlydi 100 tl geri geldi 2 3 lira da kesti miss gibiHocam kartların limitleri ne kadar komisyonu ne kadar kesiyorlar aylık
İyimişde pek bilindik değil hocamkomisyon 10/1 çok az yani işlem hacmine bağlı olarak kesiyorlar ben geçen kitap aldım iyzico ile ödersen %20 si iade idi. kitap 400 tlydi 100 tl geri geldi 2 3 lira da kesti miss gibi
Arada giriş sorunları yaşanıyormuşne olayı var hocam ?
pek bilindik hocam sen bilmiyorsun yıllardır sanalını kullanırım kart yeni bastırdımİyimişde pek bilindik değil hocam
Hocam gelir olması gerekiyormu öğrenciyimpek bilindik hocam sen bilmiyorsun yıllardır sanalını kullanırım kart yeni bastırdım
Ziraat var ama Papara kullanıyorum memnunumSanal alışveriş için kart lazım, ne önerirsiniz?
gerek miyor brom salla meslek bilgisini bitti gittiHocam gelir olması gerekiyormu öğrenciyim