Ashoun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 894
evet hotspot ayrı kuduruk zaten bide driver sorunu yapıyo ısıracam kartıha o zaman tamam o modelde 55 57 falan max olmalı bence de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hot spot ta bir tık yüksek gibi 97 normalde 89 falan olması gerek.
2 defa atmışım bende nasıl olduğnu bilmiyorumgaming z trio hocam modeli bu derecelerde çalışması sinirimi bozuyor
biraz fazla link var gibi hocam
6900xt 57 derece olması gerekiyosa benim rx 6800 gamimg x 30 derece falan olması lazım herhalde ama ben normal 55 hotspot 70ha o zaman tamam o modelde 55 57 falan max olmalı bence de.
hot spot ta bir tık yüksek gibi 97 normalde 89 falan olması gerek.
hocam https://tr.aliexpress.com/item/1005...al":"1"}&utparam-url=scene:search|query_from: bu linkten hangisini alayım yorumlarda orjinal olduğunu söylüyorlar sizin satıcınızı bulamadım 31x50 0.2mm i almam daha mı iyi olurHoneywell PTM 7950 İncelemesi
Ekran kartı ısındığı için macun değişimini Maxtor CTG8 ile yapmıştım. İlk başlarda sıcaklık çok iyiydi ama sonradan pump out yapıyor ve hotspot yine yükseliyordu. Normal sıcaklıklar olması gereken değerde ama hotspot yükseldiği için sınıra geliyor ve throttle oluyordu. Tekrar değiştirdim az...forum.donanimarsivi.com
senin dereceler de iyi baya2 defa atmışım bende nasıl olduğnu bilmiyorum
6900xt 57 derece olması gerekiyosa benim rx 6800 gamimg x 30 derece falan olması lazım herhalde ama ben normal 55 hotspot 70
Ben birde dolandırılarak aldım kartı adam mining yapmış bana söylermi hiç bende değerler güzel diye hiçbişeye bakmadan hemen aldım (cw ve fan sesi var kartta hiç umrumda olmadıhocam https://tr.aliexpress.com/item/1005007445678705.html?spm=a2g0o.productlist.main.3.391b3FU13FU1Ki&algo_pvid=28eb7724-cb49-4292-a3c2-0436491edc99&pdp_ext_f={"order":"1175","eval":"1"}&utparam-url=scene:search|query_from: bu linkten hangisini alayım yorumlarda orjinal olduğunu söylüyorlar sizin satıcınızı bulamadım 31x50 0.2mm i almam daha mı iyi olur
senin dereceler de iyi baya
iyi ya yine cw ve fan sesi allahın emri gibi bir şey rpmi kaç kartının 70 derecelerdeBen birde dolandırılarak aldım kartı adam mining yapmış bana söylermi hiç bende değerler güzel diye hiçbişeye bakmadan hemen aldım (cw ve fan sesi var kartta hiç umrumda olmadı
Benimkisi biraz 2k da kafayı yiyor 70 derece normal 85 hotspot gerçi kabul edilebilir de birazcccıkkk fazla
1080pde 70 dereceleri görüyor hotspot ve fanlar 1236 1300 rpm arası gidip geliyoriyi ya yine cw ve fan sesi allahın emri gibi bir şey rpmi kaç kartının 70 derecelerde
Bende sapphire nitro+ 6900xt var, o da 75 derecede çalışıyor furmarkta. Değerleri normal diyorlar ama bilemedim. @jombo1080pde 70 dereceleri görüyor hotspot ve fanlar 1236 1300 rpm arası gidip geliyor
Gaming x trio +2k banka hesabına atayim takas(ciddiyim)Bende sapphire nitro+ 6900xt var, o da 75 derecede çalışıyor furmarkta. Değerleri normal diyorlar ama bilemedim. @jombo
Vay arkadaş, attığım bir konuda normal dediler. 40 dk furmarkta bırakıp gitmiştim kartı. 75 derece çıktı.nitro+ kaliteli model normalde 60 ı falan geçmemesi lazım senin de termal bakım zamanın gelmiş.
teşekkür ederim hocam öyle bir düşüncem yokGaming x trio +2k banka hesabına atayim takas(ciddiyim)
hatta sen demişsin hocamVay arkadaş, attığım bir konuda normal dediler. 40 dk furmarkta bırakıp gitmiştim kartı. 75 derece çıktı.
teşekkür ederim hocam öyle bir düşüncem yok
forum.donanimarsivi.com
fan ayarları şu şekil
Alıntıyı görüntüle
evet sıcaklık güzeldi ilk gün kalbim kırıldı bu duruma
aliexpress dışında hızlı elde edebileceğim bir yer var mıdır hocam yoksa da seve seve alacağım tabi.
atarsan bende bakabilirim belkiAslında sıcaklık değerlerin iyi. Senin ekran kartındaki çip XTXH. Normal XTX’e göre biraz daha iyi ve güçlü. Mesela normal XTX 289W çeker. Senin kart 299’a gelmiş. Biraz undervolt ve Overclock fan ayarı ile güzel sıcaklıklar elde edebilirsin. Yine de alacam dersen PTM7950 link atayım.
AMD’nin yeni 9000 kartları da PTM7950 kullanıyor. Baya sağlam macun.
link güzel olur hocam pumpout yaptığı için elleşmek istiyorum huzursuz ediyorAslında sıcaklık değerlerin iyi. Senin ekran kartındaki çip XTXH. Normal XTX’e göre biraz daha iyi ve güçlü. Mesela normal XTX 289W çeker. Senin kart 299’a gelmiş. Biraz undervolt ve Overclock fan ayarı ile güzel sıcaklıklar elde edebilirsin. Yine de alacam dersen PTM7950 link atayım.
AMD’nin yeni 9000 kartları da PTM7950 kullanıyor. Baya sağlam macun.