Ashoun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 894
forum.donanimarsivi.com
fan ayarları şu şekilfan ayarlarını manuel mi ayarladın
evet sıcaklık güzeldi ilk gün kalbim kırıldı bu durumaBende 2 farklı macun vardı. İşlemcide sorun yok ama ekran kartında 2. günde pump out yapıyorlar
MX-4 aldım , 1 haftadır sıcaklıklar hiç değişmedi bakalım ne kadar gidecek yaz da geliyor
aliexpress dışında hızlı elde edebileceğim bir yer var mıdır hocam yoksa da seve seve alacağım tabi.Honeywell PTM 7950 İncelemesi
Ekran kartı ısındığı için macun değişimini Maxtor CTG8 ile yapmıştım. İlk başlarda sıcaklık çok iyiydi ama sonradan pump out yapıyor ve hotspot yine yükseliyordu. Normal sıcaklıklar olması gereken değerde ama hotspot yükseldiği için sınıra geliyor ve throttle oluyordu. Tekrar değiştirdim az...forum.donanimarsivi.com
ben sorunu çok çok çok az sürerek çözdüm diğer türlü can sıkıcı.Birkaç gün önce ekran kartımın termal macununu thermal grizzly kryounaut ile değiştirdim ilk furmarkımda max 58 derece görmüştüm ama şimdi yaptığımda 70 derecelere tekrar dayandığını gördüm bu macunu adam edebilir miyim yoksa pumpout yapmayacak bir termal macun mu almak zorundayım
Alıntıyı görüntüle
mx4 - mx6 deneyebilirsin onunla sorun yaşayan çok yok.bugün onu da denedim başka yine okeydi 63 derece falan 1 saat sonra %80 kullanımda 78 dereceydi![]()
Birkaç gün önce ekran kartımın termal macununu thermal grizzly kryounaut ile değiştirdim ilk furmarkımda max 58 derece görmüştüm ama şimdi yaptığımda 70 derecelere tekrar dayandığını gördüm bu macunu adam edebilir miyim yoksa pumpout yapmayacak bir termal macun mu almak zorundayım
gaming z trio hocam modeli bu derecelerde çalışması sinirimi bozuyorbildiğim kadarıyla 69 derece zaten o kart için normal idi ama macun değişiyorsan yine azalması lazım.
biraz fazla link var gibi hocam
Hocam 6900xt için yine iyi değerler diyeceğim ama fan ayarı sayesinde öyleymiş
Şu macunla pump out olacağnı sanmam
ha o zaman tamam o modelde 55 57 falan max olmalı bence de.gaming z trio hocam modeli bu derecelerde çalışması sinirimi bozuyor