SteelSeries Arctis Nova Pro Kablolu 6.999TL

Hyperx cloud 3 te sürekli seslerde robotlaşma sıkıntısı yaşadım. Hyperx mesaj attığımda cevap veriyorlardı ta ki iade kelimesini kullanana kadar. İade dediğim an mesajlarıma dönmüyorlardı. Önce başka kulaklık gönderemeyiz demişlerdi yeni stok beklemeniz lazım diyorlardı. Sonra zorlayınca başka model göndeririz dediler bu sefer ben araştırdım iade karar verdim iade dediğimde mesajlarıma dönmediler. Bir kaç hafta uğraştım iade edemedim. Amazon saolsun yazdım anlattım 1 dakika bile bekletmeden iade için gerekli işlemleri başlattılar. Hyperx tekrar tercih etmiyeceğim bir marka artık maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud3 Wireless kullandım iade ettim. Bir üst mesajımda anlattım
hocam sey manasinda dedim cloud 2 ve cloud 3 cok farkli isterseniz cloud 2 core'a bir bakin derim. Diger markalar HyperX'den daha pahali o nedenle dedim yoksa 1-2k daha fazla verip arctislerden biri alinabilir.

hocam sey manasinda dedim cloud 2 ve cloud 3 cok farkli isterseniz cloud 2 core'a bir bakin derim. Diger markalar HyperX'den daha pahali o nedenle dedim yoksa 1-2k daha fazla verip arctislerden biri alinabilir.
Bu son Hyperx vakasından sonra gerçekten bulaşmak istemiyorum. Ben aşırı hyperx sever biriydim. Cloud2 yi 10 sene kullandım belkide o kadar eski. Artık kırıldı iyice haşat oldu öyle attım. Yine şaşmadım hyperx aldım ama 10 senede çok şey değişmiş fark ettim. Yoksa hyperxden şaşmayacak biriydim yalan yok

Kaldırman için söylemedim. Fiyatları bilmeyen birisi indirimin anlık olduğunu zannedip acele karar vermemesi için söyledim.
Ben bile kaç haftadır karar veremedim. Bu konular aceleye gelmiyor. Karar verebilsek bi

turtle beach atlas air kulaklığı nereden alabilirim ya çok hoşuma gitti.

turtle beach türkiye distribütörü artık ürün getirmiyor mu atlas air modelini bulamıyorum hiçbir şekilde

Son karar için içimi rahatlatçak kimse yok mu vereyim siparişi dandik kulaklık başımı ağrıttı artık :D

Son karar için içimi rahatlatçak kimse yok mu vereyim siparişi dandik kulaklık başımı ağrıttı artık :D
Kablolu kullanmakta sıkıntı yoksa ses kalitesi olarak tatmin edecektir. nova pro wireless kullandım daha önce güzel kulaklıktır buda onun kablolu versiyonu.

Farklı bir tavsiye istersen fiyattan bağımsız Kullandığım en iyi kablosuz oyuncu kulaklığı audeze maxwelldi. çok üst düzey bir kulaklık. tek eksisi ağır ve hantal. Fiyatına gerçekten değiyor.

Fiyat performans kablosuz oyuncu kulaklığı olarak da birkaç gün önce indirimden razer barracuda pro aldım playstation için. 6k ödedim fiyatına göre beklentimin üzerinde bir ürün çıktı diyebilirim. Onuda tavsiye ederim. Ses kalitesi güzel. Mikrofonu kötü diyorlar ama ben mikrofon için almadım. Playstationda geceleri oyun oynamak için aldım.

Bütçem çok paraya kıyıcam dersen de kablolu hifi kulaklık seti tavsiye ederim. Ben şuan fiio k9 pro + Hifiman arya organic kullanıyorum. Başlangıç için ikinci elden hifiman edition xs + giio k5 pro gibi bir seti 17k civarı toplayabilirsin...

Kablolu kullanmakta sıkıntı yoksa ses kalitesi olarak tatmin edecektir. nova pro wireless kullandım daha önce güzel kulaklıktır buda onun kablolu versiyonu.

Farklı bir tavsiye istersen fiyattan bağımsız Kullandığım en iyi kablosuz oyuncu kulaklığı audeze maxwelldi. çok üst düzey bir kulaklık. tek eksisi ağır ve hantal. Fiyatına gerçekten değiyor.

Fiyat performans kablosuz oyuncu kulaklığı olarak da birkaç gün önce indirimden razer barracuda pro aldım playstation için. 6k ödedim fiyatına göre beklentimin üzerinde bir ürün çıktı diyebilirim. Onuda tavsiye ederim. Ses kalitesi güzel. Mikrofonu kötü diyorlar ama ben mikrofon için almadım. Playstationda geceleri oyun oynamak için aldım.

Bütçem çok paraya kıyıcam dersen de kablolu hifi kulaklık seti tavsiye ederim. Ben şuan fiio k9 pro + Hifiman arya organic kullanıyorum. Başlangıç için ikinci elden hifiman edition xs + giio k5 pro gibi bir seti 17k civarı toplayabilirsin...
Max gözden çıkardığım rakam hs80 max alırsam diye 8300 çok övdükleri için yoksa 6k geçmek istemem

Geri