- Reaksiyon skoru
- 151
En kotu arayabilirsiniz hocam
aha aras sms attı şimdi bakalım bu kargoyla mı ilgili![]()
aha aras sms attı şimdi bakalım bu kargoyla mı ilgili![]()
Hayırlı olsun hocamarkadaşlar benim klavye kargoya verilmiş tam detaylı bilgi bulamadım ama yuntrack yerinde istanbul sabah yazarken aras kargoda da istanbul sabah yazıyor vergi falanda çıkmadı sanırım yarın teslim edilecek teslim alınca yazarım tekrar
teşekkür ederim umarım hepimizin kargoları sorunsuz geçerHayırlı olsun hocam
Hocam hangi siteden bakıyorsunuz kargonun durumunateşekkür ederim umarım hepimizin kargoları sorunsuz geçer
gümrüğe kadar olan kısımdan bahsediyorsanız ben yuntrack ile birlikte Pkge.net üzerinden baktım pkge.net gelişme olunca mail atıyor tekrar tekrar bakmak zorunda kalmıyorumHocam hangi siteden bakıyorsunuz kargonun durumuna
Tamamdır hocamgümrüğe kadar olan kısımdan bahsediyorsanız ben yuntrack ile birlikte Pkge.net üzerinden baktım pkge.net gelişme olunca mail atıyor tekrar tekrar bakmak zorunda kalmıyorum
oo hayırlı olsun darısı başımıza vergi çıkmadı mı sizearkadaşlar benim klavye kargoya verilmiş tam detaylı bilgi bulamadım ama yuntrack yerinde istanbul sabah yazarken aras kargoda da istanbul sabah yazıyor vergi falanda çıkmadı sanırım yarın teslim edilecek teslim alınca yazarım tekrar
TR takip için verilen kodun başı PALTR mi? sanırım paltr lere vergi çıkmıyorarkadaşlar benim klavye kargoya verilmiş tam detaylı bilgi bulamadım ama yuntrack yerinde istanbul sabah yazarken aras kargoda da istanbul sabah yazıyor vergi falanda çıkmadı sanırım yarın teslim edilecek teslim alınca yazarım tekrar
teşekkür ederim galiba çıkmadı umarım kimseye çıkmazoo hayırlı olsun darısı başımıza vergi çıkmadı mı size
hocam hepsi paltr benim başka kod görmedimTR takip için verilen kodun başı PALTR mi? sanırım paltr lere vergi çıkmıyor
Ona nerden bakiyoz hocamTR takip için verilen kodun başı PALTR mi? sanırım paltr lere vergi çıkmıyor
teşekkür ederim galiba çıkmadı umarım kimseye çıkmaz
hocam hepsi paltr benim başka kod görmedimsizdeki de paltr mi? yarın gelsin her şey belli olur da monsgeek alışverişimde de çıkmamıştı aynı süreçte
yuntrack sitesinde last mile tracking altında PALTR ile başlayan kod var bendeOna nerden bakiyoz hocam
Bendede ayniyuntrack sitesinde last mile tracking altında PALTR ile başlayan kod var bende