❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

dostlar kargoyu alırken adama sorun vergiye nerden bakılıyor diye sonra dert olmasın tabi vergi almadan vermezlerde

kargocu vergi sormazsa sonradan vergi çıkmaz kaç tane yd siparişim oldu kargocu istemiyorsa vergi yoktur aga

Konuyu ilk görenlerdenim keşke alsaydım diyorum , sizinkiler inşAllah sağ sağlim ulaşır.

ben vergiye kabulum simdiden yeter ki gecsinde. vergi kesilmeyen arkadaslarin kargolari resmi tatillerden dolayi islenmeden gecmis olabilir gumrukten. bu bence en buyuk ihtimal. ya da belki yunexpress gercekten oduyordur bizim yerimize vergiyi. ama bence bu cok dusuk bir ihtimal. henuz gumrukten gecmeyen kargolarda vergiler kesilecek bence bu hafta.

ben vergiye kabulum simdiden yeter ki gecsinde. vergi kesilmeyen arkadaslarin kargolari resmi tatillerden dolayi islenmeden gecmis olabilir gumrukten. bu bence en buyuk ihtimal. ya da belki yunexpress gercekten oduyordur bizim yerimize vergiyi. ama bence bu cok dusuk bir ihtimal. henuz gumrukten gecmeyen kargolarda vergiler kesilecek bence bu hafta.
Valla 1780 TL lik Total alışveris yaptım 1780 TL ye kadar öderim devamı sıkıntı

Valla 1780 TL lik Total alışveris yaptım 1780 TL ye kadar öderim devamı sıkıntı
gumrukten gectigi takdirde o kadar odemezsiniz hocam rahat olun. gumrukten gecmesi yeterli. benim de 3 adet toplamda 53 dolarlik total alisverisim oldu. kuponsuz hali 83 dolar civarinda. bir sikinti olmadan gecicegini dusunuyorum. yuzde 60 civarinda ki vergisene de okeyim simdiden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,428
Üyeler
186,621
Son üye
Fatih12
Geri