❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Cok guzel olmus hocam bilek destegi de efsaneymis hayirli olsun tektar benim kargo nerde bilmiyroum valla :D
Çinden turkiye ye kadar geldi burda aras kargo yalan etti diye korkuyorum
bilek destegi plasik kokuyo biraz bide klavyenin rgb az baya :D biraz öyle geldi keycapsten kaynaklı tahminen

Destek nasıl, iş görüyor mu
1744214997782.png

bu klavyenin bilek destegini kullanıyodum büyük geliyodu suan bakalım iyi gibi cok yumusak degil ama zaten trde bilek destekleri pahalı
ama alıcaklar burdan alabilir aynıdır tahmini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1744214997782.png

bu klavyenin bilek destegini kullanıyodum büyük geliyodu suan bakalım iyi gibi cok yumusak degil ama zaten trde bilek destekleri pahalı
ama alıcaklar burdan alabilir aynıdır tahmini
bunu alsınlar direk hem mouse içinde var içine

Bende vergi ödemedim. Kargosu olsun, vergisi olsun bu şirketler bu işin altından nasıl kalkabiliyorlar acaba? Bedava ürün verseler yine iyi hatta zarara geçiyorlardır diye düşünüyorum. Aras kargo bile yurtiçi fahiş fiyattan hizmet sağlarken bu adamlar uçakla ürün getiriyor ve ücretsiz sağlıyorlar. Çok garip.

Bende vergi ödemedim. Kargosu olsun, vergisi olsun bu şirketler bu işin altından nasıl kalkabiliyorlar acaba? Bedava ürün verseler yine iyi hatta zarara geçiyorlardır diye düşünüyorum. Aras kargo bile yurtiçi fahiş fiyattan hizmet sağlarken bu adamlar uçakla ürün getiriyor ve ücretsiz sağlıyorlar. Çok garip.
valla iyi oldu siz apex mi almıstınz

NOT: driverı açarken kabloyu baglayın yoksa calısmıyo @MustafaaY istersen yaz direk böyle kablolu baglantıyla driver calısır seklinde millet bozuk fln sanmasın

valla iyi oldu siz apex mi almıstınz

NOT: driverı açarken kabloyu baglayın yoksa calısmıyo @MustafaaY istersen yaz direk böyle kablolu baglantıyla driver calısır seklinde millet bozuk fln sanmasın
Ekledim hocam teşekkür ederim.

Bence vergiyi yun express ödemiş olabilir.

985c8b98-543d-4885-a483-34c296503bfb.jpeg

Ekledim hocam teşekkür ederim.

Bence vergiyi yun express ödemiş olabilir.
Allah allah. Bu şirket ne kazanıyor da ne ödüyor acaba. Bir açıklıktan yararlanılıyor olabilirler.

Ekler

• 0ca194bb-3747-4c8e-acd9-5b514d237375.jpeg
    0ca194bb-3747-4c8e-acd9-5b514d237375.jpeg
    90.4 KB · Hit: 60
Keycapsleri kaldırdım onlarla beraber 1780 TL ye geldi
Klavye 20 dolar
Bilek desteği 17 dolar tuttu jsksjs biraz kaziklanmis hissettim ama tr fiyatindan her türlü ucuz zaten eski kullandığım dan iyi tabii ki
@Isofyan
hayırlı olsun ak820 pro da güzelmiş ya max olanın kasası oval mesela bunda düz iniyor daha keskin daha hoş bilek desteği harbi bi tık kazık gibi o fiyata switch ve stabilizer alınabilirdi ama olsun normal satılanlardan daha kalitelidir

Geri