- Reaksiyon skoru
- 281
Şarj bitmek bilmiyor var ya8000 büyük ihtimalle bu kasada 8000 mah var direkt ajazzın kendi sitesinde
Şarj bitmek bilmiyor var ya8000 büyük ihtimalle bu kasada 8000 mah var direkt ajazzın kendi sitesinde
benimki 2 3 ayda bitmemişti rgb kapalıykenŞarj bitmek bilmiyor var ya1 hafta kullandım switchleri değişiğ şu renkten dolayı postaladım
ama ucuza alınmış burada satarlar en iyi ihtimalle
benimki 2 3 ayda bitmemişti rgb kapalıyken![]()
o yüzden hepsinin birleşimi mchose g75 almak en mantıklısı bi knob yok onda dabatarya konusunda efsane renk bozuyor herşeyi
![]()
Bende ona göz koydumo yüzden hepsinin birleşimi mchose g75 almak en mantıklısı bi knob yok onda da![]()
en iyisi bence temuda satılan aula f75 bana biraz daha düşük kalite geliyor epomaker gibi sitelerde satılana göre en iyi gaming gen üzerinden almak sesi çok güzel vallaBende ona göz koydumaula f75 var satıp onu almayı planlıyorum
İncelemelere baktım mouse da mchose klavye de onu almak istiyorum bakalım alcam inceleyeyim biraz aulayı da satışa çıkardımen iyisi bence temuda satılan aula f75 bana biraz daha düşük kalite geliyor epomaker gibi sitelerde satılana göre en iyi gaming gen üzerinden almak sesi çok güzel valla
güzel olur hocam mouse hangi model kullanıyorsunuzİncelemelere baktım mouse da mchose klavye de onu almak istiyorum bakalım alcam inceleyeyim biraz aulayı da satışa çıkardım![]()
A5 ultra hocam 159 apex var onu da satıyorum mchoseye geçtimben de süre dolduğu için %4 + 10 kredi yok sadece %4 veriyor 3 gün beklersem kampanya bitecek galiba kampanya bitince yenileniyor mu yoksa süre doldu mu diyor bilgisi olan var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güzel olur hocam mouse hangi model kullanıyorsunuz
ben de apexi satıp scyrox v8 geçtim a5 ultra da alacağım sanırım şeklini merak ettimA5 ultra hocam 159 apex var onu da satıyorum mchoseye geçtim
ben de ak820 max ile başlamıştım sonrasında aula monsgeek öyle gittiBu klavyeyi kullandıktan sonra klavye hastalığı başlayacak bende![]()