- Reaksiyon skoru
- 283
Her şeyin fazlası zarar da oSu ne alaka?
Her şeyin fazlası zarar da oSu ne alaka?
onun içeriğinde bir şey yok. En son kusmuştum gerçiHer şeyin fazlası zarar da o
Eminmisin hocam kararsız kaldım da millet hep hiq falan siyorbence hardline bigjoy ve supplement.com daha kaliteli markalar hocam
Hocam şu linkteki whey protein mi üstünde whey concentrate yazıyor ama emin değilim yeniyim sporda ondan dolayı.Hocam whey protein kullanın. Sebebini bende bilmiyorum herkes whey diyor ve hiq tavsiye ederim. Günde 2 ölcekten fazlasına gerek yok diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fitness yapıyorum günde almam gereken proteini tamamlamak için 1-2 ölçek arası kullanıyorum günde 3 litre su ile. Ama bir hekime danışmak daha iyi olur![]()
şuna 1500 lira verene kadar. tavuk al, ton balığı al, kırmızı et al ye. şunun gideceği 1 ay. 50 liraya kırmızı et bile yersin daha fazla protein alırsın.Eminmisin hocam kararsız kaldım da millet hep hiq falan siyor
Hocam şu linkteki whey protein mi üstünde whey concentrate yazıyor ama emin değilim yeniyim sporda ondan dolayı.
![]()
HIQ High Pro+ 900gr
SKT: 12/26 (Latte) SKT: 01/27 (Salted Caramel)SKT: 01/27 (Chocolate) SKT: 12/26 (Vanilla İce Cream)SKT: 01/27 (Chocolate Coconut) SKT: 11/26 (Browni)SKT...takehiq.com
1300tl hiq vereceğim de hocam 100gr kırmızı ette 20-25 gr var protein her türlü zararlı oluyorşuna 1500 lira verene kadar. tavuk al, ton balığı al, kırmızı et al ye. şunun gideceği 1 ay. 50 liraya kırmızı et bile yersin daha fazla protein alırsın.
eminim hocam supplement.com veya hardline alırsan daha iyi olurEminmisin hocam kararsız kaldım da millet hep hiq falan siyor
Hocam şu linkteki whey protein mi üstünde whey concentrate yazıyor ama emin değilim yeniyim sporda ondan dolayı.
![]()
HIQ High Pro+ 900gr
SKT: 12/26 (Latte) SKT: 01/27 (Salted Caramel)SKT: 01/27 (Chocolate) SKT: 12/26 (Vanilla İce Cream)SKT: 01/27 (Chocolate Coconut) SKT: 11/26 (Browni)SKT...takehiq.com
Hocam hangi aroması daha iyi bilgin varmıeminim hocam supplement.com veya hardline alırsan daha iyi olur