Protein Tozu Her Gün Kullanılır Mı ?

bence hardline bigjoy ve supplement.com daha kaliteli markalar hocam
Eminmisin hocam kararsız kaldım da millet hep hiq falan siyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam whey protein kullanın. Sebebini bende bilmiyorum herkes whey diyor ve hiq tavsiye ederim. Günde 2 ölcekten fazlasına gerek yok diye düşünüyorum.

Fitness yapıyorum günde almam gereken proteini tamamlamak için 1-2 ölçek arası kullanıyorum günde 3 litre su ile. Ama bir hekime danışmak daha iyi olur :)
Hocam şu linkteki whey protein mi üstünde whey concentrate yazıyor ama emin değilim yeniyim sporda ondan dolayı.

Hocam şu linkteki whey protein mi üstünde whey concentrate yazıyor ama emin değilim yeniyim sporda ondan dolayı.
şuna 1500 lira verene kadar. tavuk al, ton balığı al, kırmızı et al ye. şunun gideceği 1 ay. 50 liraya kırmızı et bile yersin daha fazla protein alırsın.

şuna 1500 lira verene kadar. tavuk al, ton balığı al, kırmızı et al ye. şunun gideceği 1 ay. 50 liraya kırmızı et bile yersin daha fazla protein alırsın.
1300tl hiq vereceğim de hocam 100gr kırmızı ette 20-25 gr var protein her türlü zararlı oluyor

eminim hocam supplement.com veya hardline alırsan daha iyi olur

Geri