❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 2k 180HZ sepette 6934TL

7500 şuan dimi fiyatı ? bende riskli buldum biraz ürünü
indirimsiz fiyatı bile aslında güzel fiyat hocam. indirim döngüsündeki ürünler biterse sipariş vermek lazım. iade ürünleri tekrar müşteriye gönderiyor gibiler.

indirimsiz fiyatı bile aslında güzel fiyat hocam. indirim döngüsündeki ürünler biterse sipariş vermek lazım. iade ürünleri tekrar müşteriye gönderiyor gibiler.
farketmez kardeş.döngü bitse bile bu seferde iade ürünleri bi şekilde normal fiyatına satmaya çalışacaklardır.yok kargoda yırtılmış kolisi falan filan.iadeyle uğraşmak istemeyen alıcılara gönderebilirler :).

yalniz hdr400 ile su videoyu denedim degisime vermeden once mukemmel gercekten

yalniz hdr400 ile su videoyu denedim degisime vermeden once mukemmel gercekten
Evet HDR400 HDR10'a göre çok daha başarılı özellikle lenovonun sayfasından monitör sürücülerini renk profillerini yüklerseniz hem sdr hem hdr renk profilleri ekliyor windowsta direkt HDR400 sertifikası görünüyor. Bir di,ğer sevdiğim özellikte ışık oldukça homojen yüksek parlaklıkta bile göz yorgunluğu yapmıyor. Önceki monitörümün parlaklığını %30 dan yukarı çekersem gözlerim ağrımayabaşlıyordu bunda çok daha rahat yumuşak bir aydınlatma var.

Driver için link: https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/products/monitors-and-projectors/lcd-monitors/lenovo-legion-r27qe/downloads/driver-list/component?name=Yazılımlar ve Araçlar&id=156BE23F-B536-4320-B35C-2F67EBDD9242

Ekler

• Ekran görüntüsü_17-4-2025_11629_pcsupport.lenovo.com.jpeg
    Ekran görüntüsü_17-4-2025_11629_pcsupport.lenovo.com.jpeg
    99.4 KB · Hit: 23
Benim ekranin kenarinda boyle birsey vardi. 10 dk sonra duzeldi kendi kendine? Sadece birtane ölü pikselim var çok önemli deil. Göndersem mi acaba iadeye bilemedim?

1000012110.jpg

Son düzenleme:
Hicam duzeldi ama kendiliginden? Tekrar sorun olusur mu
Pardon tam okumadan yazmıştım, düzeldi yazdığınızı görmemiştim. O anda orda imleç veya başka bi şey olmadığına eminsiniz değil mi? 17 tane pikselin alt alta bozuk olması pek olası gibi gelmemişti bana da. Yerinizde olsam jelatinleri falan sökmeden zarar vermeden 2 hafta kadar takip ederek kullanır, ola ki daha sonrasında böyle bi şey görürsem garanti kapsamında üretici firmayla çözmeye çalışırdım.

Sipariş verip ben de dertsiz başıma dert alsam mı bilemedim. İade döngüsüne girmek istemiyorum
Dertsiz başına iş alma.İade konusunda hepsiburadaya ürünü geldiği gibi gönderirsen hemen iaden onaylanıyor.Benim anlamadığım neden bu kusurlu monitörleri gönderip hem kendileri hemde bizi uğraştırıyorlar.

Pardon tam okumadan yazmıştım, düzeldi yazdığınızı görmemiştim. O anda orda imleç veya başka bi şey olmadığına eminsiniz değil mi? 17 tane pikselin alt alta bozuk olması pek olası gibi gelmemişti bana da. Yerinizde olsam jelatinleri falan sökmeden zarar vermeden 2 hafta kadar takip ederek kullanır, ola ki daha sonrasında böyle bi şey görürsem garanti kapsamında üretici firmayla çözmeye çalışırdım.
:) hocam mouse'yi oraya getirince anladımki mouseden dolayı olmuş orası :) hahaha. sadece 1 tane ölü pikselimiz var. onun içinde iade etmeye gerek yok.

Visa kart indirimi ile 7000tl ye sipariş ettim bakalım. Macera başlasın 😁

Geri