İntel arc A750 Dusuk FPS sorunu

Evet evet. İkinci el temizinden güzel Ryzen işlemci bulabilirsen Facebook'ta falan yapıştır. 5500 işini görür umarım.
Hocam 5600 alayim kafam rahat olsun. Tek korkum bu sefer anakartimin zayif kalip ayni sorunlari yasamaya devam etme ihtimalim. Çünkü pcie 3.0

Yeni islemciler ile daha iyi calisiyor uyumluluk sorunu var gibi. Reditte bununla alakali tonla konu okudum
hocam sana ekran görüntüsü atarım aksam. aynı kart gta5 max ayarlarda. parayı bulunca islemci falan değişirsin sorunun kalmaz kart iyidir merak etme. ben bu kadar güncellemeyi nvidia ve amd de bile görmedim adamlar en azından çalışıyor ben seviyorum inteli.

hocam sana ekran görüntüsü atarım aksam. aynı kart gta5 max ayarlarda. parayı bulunca islemci falan değişirsin sorunun kalmaz kart iyidir merak etme. ben bu kadar güncellemeyi nvidia ve amd de bile görmedim adamlar en azından çalışıyor ben seviyorum inteli.
Hocam instagramin varsa ordan konusalim

ben bu kartı 5k fiyata aldım letgo dan. 1 seneden fazlada garantisi var .
bu paralara bu fpsler efsane yani 4060 la kapısıyor kart A750.

Ekler

• Red Dead Redemption 2 21.04.2025 18_20_39.png
    Red Dead Redemption 2 21.04.2025 18_20_39.png
    2.7 MB · Hit: 14
Ben de 4600e aldım. İşlemciniz ve anakartınız nedir hocam? Rdr2 yi bende test ettim ama dedigim gibi gpu kullanimi dusuk oldugu icin fpsleri duzgun vermiyor. Tum oyunlarda bu boyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam acilen instagram falan verin. Gta 5 182fps i birakin ben 80i gecemedim

Son düzenleme:
Ben de 4600e aldım. İşlemciniz ve anakartınız nedir hocam? Rdr2 yi bende test ettim ama dedigim gibi gpu kullanimi dusuk oldugu icin fpsleri duzgun vermiyor. Tum oyunlarda bu boyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam acilen instagram falan verin. Gta 5 182fps i birakin ben 80i gecemedim
işlemci 7600 anakart b650 dediğim gibi hocam işlemci ve anakart biraz yeni olursa bu kartın verdiği fpslere şaşırırsın.
4070 superlede aynı fpsleri alıyordum.

işlemci 7600 anakart b650 dediğim gibi hocam işlemci ve anakart biraz yeni olursa bu kartın verdiği fpslere şaşırırsın.
4070 superlede aynı fpsleri alıyordum.
Abarttın hocam vulkan destekleyen oyunlarda olabilir. Dengi rx6600 , 3060 anca.

Bilmeyen adam 4070 süper seviyesinde sanmasın. F/p denilebilir.
ya bu kart fazla para vermeyim oyunlardanda geri kalmayım diyenler için özeti bu.
4070 super üst seviye sayılır zaten haklısın. ben sadece o kartlada aynı fpsleri görüyorum fazlası yok dedim gta ve rdr2 kıyaslamasında.

Son düzenleme:
ya bu kart fazla para vermeyim oyunlardanda geri kalmayım diyenler için özeti bu.
4070 super üst seviye sayılır zaten haklısın. ben sadece o kartlada aynı fspleri görüyorum fazlası yok dedim gta ve rdr2 kıyaslamasında.
Evet kart nedense vulkan destekleyen oyunlarda inanılmaz performans gösteriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,531
Üyeler
173,987
Son üye
gbccan
Geri