İPhone 13 0 vs 2.el 2025

her şey işlemci değil ki ip14 çok daha iyi bir telefon
Kesinlikle katılmıyorum Kesinlikle. İphone 14 ile 13'ün arasında fındık tanesi kadar fark vardır. Bu dediğiniz çok yanlış boş yere para israfıdır. 14 Alınmamalı sadece 1 sene daha fazla güncellemek için 6-7 bin vermek çok saçma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iPhone 13 ün sıfırı kaldığını düşünmüyorum.
amazon da var hocam, 33.639

Kesinlikle katılmıyorum Kesinlikle. İphone 14 ile 13'ün arasında fındık tanesi kadar fark vardır. Bu dediğiniz çok yanlış boş yere para israfıdır. 14 Alınmamalı sadece 1 sene daha fazla güncellemek için 6-7 bin vermek çok saçma.
1 seneden fazla olur herhalde, RAM ve çerçeve olarak çok daha iyi bir telefon. ama bana soracak olacaksan pro dışı model alınmaz.

Merhaba. Bütçem 40,000 İPhone 13 ve 14 ün işlemciler aynı. Bu yüzden 13 alıcam ama 0 mı yoksa 2.el mi almalıyım bilmiyorum.
bütcen yeterse 13 pro Max al yetmezse 13 pro al düz iPhone alma 60hz küçücük ekran pro modelide küçük ama düz kadar değil

Üslubuna dikkat et, karşında arkadaşın yok bu 1.

2. Bütçe ile bir şey belirtmiş miyim mesajımda? İlk önce okuduğunu anlamaya çalış istersen.

3. 40k'ya mis gibi Android telefonlar var. Ona yönlendirmeye çalıştım, ki bu konuda muhattabım sen değilsin.
bende android önermeye gelecektim gayet haklı yorum
Reis 1 sene kullanicam telefonu sonra değiştiricem. İos denemek istiyorum zaten beğenmezsem android amiral gemisi falan alıcam.
2. el bataryası sağlam bulman çok zor veya orijinal bataryalı o yüzden batarya masrafını da üstüne kat bütçenin denemek güzeldir dene dene.

Merhaba. Bütçem 40,000 İPhone 13 ve 14 ün işlemciler aynı. Bu yüzden 13 alıcam ama 0 mı yoksa 2.el mi almalıyım bilmiyorum.
Hocam karar sizin illa ios denemek zorunda değilim derseniz 2. El s23 ultra bakabilirsiniz ben de şu an bu mesajı 2. El aldığım s23 ultra dan yazıyorum ama daha önce hiç Apple kullanmadıysanız bi şans verebilirsiniz (ben Apple önermiyorum)

1 seneden fazla olur herhalde, RAM ve çerçeve olarak çok daha iyi bir telefon. ama bana soracak olacaksan pro dışı model alınmaz.
Kasa aynı tek fark ana kameranın stabilize gelmesi +2gb ram düz a15 değilde 13 pro Max ın a15 i kullanılması işlemcimi grafik biriminde +1 vardı . Fark günlük kullanımda hissedilmez ama 2. El 13pro/pm daha iyi olur illa tr ise

Kasa aynı tek fark ana kameranın stabilize gelmesi +2gb ram düz a15 değilde 13 pro Max ın a15 i kullanılması işlemcimi grafik biriminde +1 vardı . Fark günlük kullanımda hissedilmez ama 2. El 13pro/pm daha iyi olur illa tr ise
eşek kadar çentik yok demek için çerçeve daha iyi demiştim. ram farkı çok etkiler güncelleme sonrası performansı. bir de düz ip13 o işlemciyi soğutamıyor düzgün ondan dolayı. tabii dediğiniz gibi ikinci el pro modeller çok daha mantıklı

hocam her allahın kuluda aynı şeyi söylüyor iphone'a geçen buna şükür , androide geçen buna şükür diyor.
Benim telefonu alalı 2-3 yıl oldu ama kalvyesi kasma donma yaşanmıyor belki siz çok düşük bir model aldınız yoksa üst seviye hiçbir android kasmaz 2-3 yıllık kullanımla
hocam şöyle düşünün alt modelde değildi yani samsung s9 plus tı sanırım az kullandım zaten taa seneler önce apple fanboy falan değilim bütçesi olan istediği telefonu alır ben sadece memnuniyetimi anlattım işletim sistemi konusunda bence ios un akıcılığına ve güvenliğine yakın bile olduğunu düşünmüyorum

eşek kadar çentik yok demek için çerçeve daha iyi demiştim. ram farkı çok etkiler güncelleme sonrası performansı. bir de düz ip13 o işlemciyi soğutamıyor düzgün ondan dolayı. tabii dediğiniz gibi ikinci el pro modeller çok daha mantıklı
Çektik aynı
Siz 12 ile karıştırıyorsunuz

Çektik aynı
Siz 12 ile karıştırıyorsunuz
1745656060331.jpeg

1000002522.jpg
Ya bu ikisi aynı mı şimdi

14 produr o alttaki model düz 14de düz çentik var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben sıfırcıyım 34kya sıfır alın geçin iphonelarda 2. elde alınır ama yinede ben biraz boomer kafayım sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,241
Üyeler
185,050
Son üye
Mogu
Geri