Neler Yeni

🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 SE İyzico Ve Parolapara İle 359 TL

Aga süper taktik ihtiyaç yok ama çok da yayılmaması lazım sonra kampanyaları iptal ediyorlar.

Aktif olarak 1 senedir kullandığım bir soğutucu kendisi çok memnunum bu arada. 45 50 derecede sabit macunları ve bakımlarını yaptığım için benim ekstra soğuk olabilir.

iyizco ile öde yapıcaksın
kart no isticek
parolapara hesabına nakit para atıp sanal kart oluşturacaksın
oradaki sanal kartı iyizco ödeme adımına yazıcaksın
%10 iyizco iade gönderiyor iyizco hesabına
400 TL'de parolapara, parolapara hesabına iade gönderiyor.
Bunlarla diğer alışverişlerini yapabilir fatura falan ödeyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kampanyaya katılmak lazım önce iyizco'dan
iyzico ile parolapara hesap isimleri farklı kişiler olsa olur mu kendim parolamdan harcama yapmıştım

iyizco ile öde yapıcaksın
kart no isticek
parolapara hesabına nakit para atıp sanal kart oluşturacaksın
oradaki sanal kartı iyizco ödeme adımına yazıcaksın
%10 iyizco iade gönderiyor iyizco hesabına
400 TL'de parolapara, parolapara hesabına iade gönderiyor.
Bunlarla diğer alışverişlerini yapabilir fatura falan ödeyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kampanyaya katılmak lazım önce iyizco'dan
iyizco ve parolapara üye olacam ozaman galiba bi deneyim.sağol teşekür ederim

nasıl alıyorsunuz banada öğret
Hocam parolapara hesabını aç önce, sonrasında parolapara sanal kart oluştur. Sonra sana ait bir iban numaran olacak oraya 1610 lira at (nedense 10 lira bi bedel kesti parolapara işlem ücreti adı altındaydı sanırım o yüzden 10 lira fazla yazdım). Bakiye hesabına geldikten sonra iyzico uygulamasını indir ve üye ol, kimlik bilgilerinle hesap aktivasyonunu da mutlaka gerçekleştir hediye bakiyeyi kullanabilmek için. Artık alışveriş aşaması kaldı. Ürünü sepetine ekledikten sonra ödeme aşamasında iyzico ile ödeme seçeneği üzerinden ilerle ve iyzico ile bakiye yükleyip ödemek için kart bilgilerini sorduğunda parolapara sanal kart bilgilerini gir. Alışverişin tamamlandığında her iki kartına da ödül gelecek parolaparaya 400 iyzico hesabına da 660 lira. Parolapara sanal kartınla 400 lirayı dilediğin yerde harca. Sonra iyzico uygulamasından da sanal kart oluştur ve hediye 660 lira bakiyeni dilediğin yerde harca. Tüm bunlar öncesinde iyzico uugulamasından gaming gen tr ve 500 tl kampanyasına katılmayı unutma. Hatırlamıyorum parolapara uygulamasında da kampanyays katılmak gerekiyor muydu gerekiyorsa ona da katıl alışverişi sonra gerçekleştir

Arkadaşlar bu iki kampanyanın süresi ne zaman bitiyor_?

Hocam parolapara hesabını aç önce, sonrasında parolapara sanal kart oluştur. Sonra sana ait bir iban numaran olacak oraya 1610 lira at (nedense 10 lira bi bedel kesti parolapara işlem ücreti adı altındaydı sanırım o yüzden 10 lira fazla yazdım). Bakiye hesabına geldikten sonra iyzico uygulamasını indir ve üye ol, kimlik bilgilerinle hesap aktivasyonunu da mutlaka gerçekleştir hediye bakiyeyi kullanabilmek için. Artık alışveriş aşaması kaldı. Ürünü sepetine ekledikten sonra ödeme aşamasında iyzico ile ödeme seçeneği üzerinden ilerle ve iyzico ile bakiye yükleyip ödemek için kart bilgilerini sorduğunda parolapara sanal kart bilgilerini gir. Alışverişin tamamlandığında her iki kartına da ödül gelecek parolaparaya 400 iyzico hesabına da 660 lira. Parolapara sanal kartınla 400 lirayı dilediğin yerde harca. Sonra iyzico uygulamasından da sanal kart oluştur ve hediye 660 lira bakiyeni dilediğin yerde harca. Tüm bunlar öncesinde iyzico uugulamasından gaming gen tr ve 500 tl kampanyasına katılmayı unutma. Hatırlamıyorum parolapara uygulamasında da kampanyays katılmak gerekiyor muydu gerekiyorsa ona da katıl alışverişi sonra gerçekleştir
sağol vaarool çok çok teşekür ederim allah senden razı olsun bu yazıyı yazaman bana herkese faydası olacak ve bu yazı senin 15-20dk nı almıştır kral adamsın çabaların içinde çok taktirimi kazandın çok teşekürler hayırlı insansın

Parolapara ayrı şekilde oluyor mu 18 e girmem 1 ay var açamadım parola para hesabı, kampanyası ne zaman bitecek onun. Yanlizca iyzico yapabildim ben teşekkürler

bu işin iyice suyu çıkmış :D soğutucu kendi zaten çok ucuzken neredeyse bedava olmuş kaçırılmaz valla

iyzico vb. hiçbir kartım yok. yeni açsam alınır mı?. yardım edebilirmisiniz.

Geri