Ssd önerisi ve alırken neye dikkat ediyim

heloguys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
485
Bütçe
4000
Arkadaşlar elimde kioxia 7300 6400 1 tb ssd var bir tane daha alıcam farklı marka istiyorum alırken ney dikkat ediyim ve öneri

Arkadaşlar elimde kioxia 7300 6400 1 tb ssd var bir tane daha alıcam farklı marka istiyorum alırken ney dikkat ediyim ve öneri
anakartınızda birden fazla m2 ssd yuvası varmı

bence samsun 990 pro 1tb müq olur ama biraz bütçeyi aşıyo 300 tl daha koyabilirsen

Kral ne fark var tam olarak
1746347295532.webp

Kral şimdi şöyle diyeyim, 990 Pro ile Evo Plus arasında yaklaşık 600 TL fark var ama bu fark kesinlikle değiyor. 990 Pro'nun okuma/yazma hızları ve IOPS değerleri çok daha yüksek, yani sistem açılışından oyun yüklemelerine kadar her şey daha hızlı olur. Aynı yazma garantisine sahipler ama 990 Pro daha yeni ve uzun vadede daha iyi bir yatırım. Kısaca bütçeyi biraz zorluyabiliyorsan direkt 990 Pro al geç, kafan rahat eder.

anakafrt ne hocam 4 tane nedir
B850 tomahawk max wifi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Kral şimdi şöyle diyeyim, 990 Pro ile Evo Plus arasında yaklaşık 600 TL fark var ama bu fark kesinlikle değiyor. 990 Pro'nun okuma/yazma hızları ve IOPS değerleri çok daha yüksek, yani sistem açılışından oyun yüklemelerine kadar her şey daha hızlı olur. Aynı yazma garantisine sahipler ama 990 Pro daha yeni ve uzun vadede daha iyi bir yatırım. Kısaca bütçeyi biraz zorluyabiliyorsan direkt 990 Pro al geç, kafan rahat eder.
Kral hızlı açılmaz benim sistem hiç bir şekilde ama zorlarsam pro alırım

Kısacası, diğerlerinin sunamadıklarını sunmasına ve kaliteli olmasına dikkat edilebilir. Teknik detaylarına göre bu kısa özet yeterli olacaktır.
evo modeli nasıl
990 Evo ve 990 Evo Plus daha geride kalıyor Pro'ya göre. Temel fark DRAM, hızları da fark ediyor. Bütçe yetiyorsa 990 Pro alınabilir, Renegade de alınabilir 4k altında.

Alıntıyı görüntüle
iops değerleri bile daha iyi her türlü pro modelini zorla oyunda sahne geçişleri hızlanır.

Geri