❌İndirim Bitti! Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü 20.699,00 TL

Beyler telefonlardaki OLED ekranlarda göz yorgunluğu azaltıcı PWM değeri var. Neden OLED monitörlerde böyle değerler verilmiyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral parayı bulduğumda da gidip saçma şeylere harcıyorum bana 4 k nasip olmaz
4k israf .1440P'ye geçmeye bak. 4k ekran kartını gereksiz yoran çözünürlük 1440P hala gayet iyi.

Beyler telefonlardaki OLED ekranlarda göz yorgunluğu azaltıcı PWM değeri var. Neden OLED monitörlerde böyle değerler verilmiyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4k israf .1440P'ye geçmeye bak. 4k ekran kartını gereksiz yoran çözünürlük 1440P hala gayet iyi.
4k cam gibi keskin, alışınca 2k bile çamur geliyor. Boş yorum atmışsın. Ha sağlam kart lazım orası ayrı

360hzsinde kronik bir sorun vardı hem rgbsinde ve soğutmada. bu yüzden yeni modelde rgb kaldırdılar ve soğutma sorunu çözüldü diye biliyorum

RTINGS testinde yine biraz kurtarıyordu ondan dedim. OLED monitör olarak bunu alacaktım G27Q yerine ama parlaklık arada bıraktıgı için almadım. Keza G27Q HDR açıkken 2 kat, SDR modda ise %65 daha parlak
Alıntıyı görüntüle
Yazı olayı doğru, asla IPS kadar keskin değil. VA panelde de yazıları ben pek beğenmezdim dikey piksel yapısı sağ olsun. Aslında eski dizilime gitseler cam gibi de işte maliyet :D

Allahım zor tutuyorum kendimi yardım et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,173
Üyeler
174,318
Son üye
Therk
Geri