berat161678
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
öğrenci indirimiyle kaça düşüyor beyler
Yazan fiyataöğrenci indirimiyle kaça düşüyor beyler
Oha be .Ben RX 6800 XT'yi 1080p de kullandığım için üzülüyordum. Beterin beteri varmış.5080 alıp 1080p kullanmaya devam ben
Kral parayı bulduğumda da gidip saçma şeylere harcıyorum bana 4 k nasip olmazOha be .Ben RX 6800 XT'yi 1080p de kullandığım için üzülüyordum. Beterin beteri varmış.![]()
4k israf .1440P'ye geçmeye bak. 4k ekran kartını gereksiz yoran çözünürlük 1440P hala gayet iyi.Kral parayı bulduğumda da gidip saçma şeylere harcıyorum bana 4 k nasip olmaz
4k cam gibi keskin, alışınca 2k bile çamur geliyor. Boş yorum atmışsın. Ha sağlam kart lazım orası ayrıBeyler telefonlardaki OLED ekranlarda göz yorgunluğu azaltıcı PWM değeri var. Neden OLED monitörlerde böyle değerler verilmiyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4k israf .1440P'ye geçmeye bak. 4k ekran kartını gereksiz yoran çözünürlük 1440P hala gayet iyi.
4kdan sonra 2kya geçmiştim 360hz diye ciddili çamur gibi geldi 4k 240hz aldım tekrardan rahatladım4k cam gibi keskin, alışınca 2k bile çamur geliyor. Boş yorum atmışsın. Ha sağlam kart lazım orası ayrı
Yazı olayı doğru, asla IPS kadar keskin değil. VA panelde de yazıları ben pek beğenmezdim dikey piksel yapısı sağ olsun. Aslında eski dizilime gitseler cam gibi de işte maliyetRTINGS testinde yine biraz kurtarıyordu ondan dedim. OLED monitör olarak bunu alacaktım G27Q yerine ama parlaklık arada bıraktıgı için almadım. Keza G27Q HDR açıkken 2 kat, SDR modda ise %65 daha parlak
Alıntıyı görüntüle