❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

Hocam 144 ile 360hz arasında da sayı olarak çok fark var ama hissiyatta fark yok pek. Yanlış anlama çözünürlük hz gibi değildir direkt etki eder ama zaten 27 inçte 2k gayet güzel bir çözünürlük. Fazlasını alıp elindeki güzelim woled panelden olacaksın. Bence gerek yok bu fanteziye girmene. WOLED panel bir monitörü 20k civarına bulsam direkt alırım da bulamadığım için g60sd aldım geçtim. Boşver 4k çözünürlüğü. 32 inç olsa neyse derim de 27 de gereksiz bence.
Kullandım 4k 27 3 sene önce. Bu sebeple dedim çok iyi diye :D

Ben msı'ın %155 srgb oranına sahip monitörlerini de kullandım.

Çoğu panel hakkında bilgim var.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlattıklarına hakimim ama arada ki sürece senin için değecek mi asıl konu bu zaten. Anlattığına göre fazlasıyla memnun olduğun bir cihaz var elinde. yani eğer bütçem var, aldıktan sonra da satabilirim diyorsan alıp iki ürünü test edip ikisinden birinden vazgeçmek mantıklı olur.
4k 27 inç zaten üzmez, oledin hiç üzeceğini sanmıyorum. 163 PPI sonuçta, IPS ekranda bile ayrı dünya :)
Evet bunu anlamanın tek yolu deneyip iade etmek. Bu sebeple iade ediliyor mu diye sordum :D.

4 Taksitle %5 indirim ile aldım ama iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Umarım pişman olmam.

%5 indirim nasıl oluyor
HOSGELDIN5 KODU ile ilk alışverişe mobil uygulamada indirim veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla çok fena duruyor. Pişman edeceğini sanmıyorum.
İyzico + %5 indirim + kulaklık derken 25 civarına geliyor fiyatı.
Kulaklığı çok beğendim özelliklerini umarım monitörüde beğenirim :) teşekkür ederim sizde aldıysanız hayırlı olsun.

Woled kullanıyorum. Qd oledleri siyahı tam veremediği için sevmiyorum. Woled monitörümü satıp alsam mı ki? Tam siyah istiyorum renkleri bu sebeple Woled kullanıyorum.

G8 de şahsen o da qd olması lazım tam siyah veriyor videodaki gibi değil. Bu da öyledir bence ama değişmeyede gerek yok diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,652
Üyeler
187,543
Son üye
AHMET AKSU 1907
Geri