Perfectshot06
Moderatör
- Katılım
- 4 Ocak 2021
- Mesajlar
- 25,004
- Reaksiyon skoru
- 17,714
Kullandım 4k 27 3 sene önce. Bu sebeple dedim çok iyi diyeHocam 144 ile 360hz arasında da sayı olarak çok fark var ama hissiyatta fark yok pek. Yanlış anlama çözünürlük hz gibi değildir direkt etki eder ama zaten 27 inçte 2k gayet güzel bir çözünürlük. Fazlasını alıp elindeki güzelim woled panelden olacaksın. Bence gerek yok bu fanteziye girmene. WOLED panel bir monitörü 20k civarına bulsam direkt alırım da bulamadığım için g60sd aldım geçtim. Boşver 4k çözünürlüğü. 32 inç olsa neyse derim de 27 de gereksiz bence.
Ben msı'ın %155 srgb oranına sahip monitörlerini de kullandım.
Çoğu panel hakkında bilgim var.
Mobil | TV | Beyaz Eşya | Samsung Türkiye
Samsung Türkiye'ye hoşgeldiniz. Üstün teknoloji ve mükemmel tasarımlarla sunduğumuz geniş ürün yelpazemiz hakkında bilgi edinin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet bunu anlamanın tek yolu deneyip iade etmek. Bu sebeple iade ediliyor mu diye sordumAnlattıklarına hakimim ama arada ki sürece senin için değecek mi asıl konu bu zaten. Anlattığına göre fazlasıyla memnun olduğun bir cihaz var elinde. yani eğer bütçem var, aldıktan sonra da satabilirim diyorsan alıp iki ürünü test edip ikisinden birinden vazgeçmek mantıklı olur.
4k 27 inç zaten üzmez, oledin hiç üzeceğini sanmıyorum. 163 PPI sonuçta, IPS ekranda bile ayrı dünya![]()