🔥İndirim 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

Bizzat 4k yı denediniz mi hocam? Dediğiniz gibi bir fark yoksa 2k 360hz de kalacağımda
bahsedilen 2k 240-360hz samsung ile 4k 240hz samsung arasında fark olmaması imkansız farkın az olması için 4k monitörün 32 inç olması lazım ama bahsedilen 27 inç 4k 240hz 2k monitörde 27 inç 4k olan monitörün ppi oranı çok yüksektir 27 inçde fark olmaması imkansız bariz belli olur

27 inç 2k monitör 108 ppi
27 inç 4k monitör 163 ppi

oled olmasaydı ömürlük monitör derdim 4k 240 hz için ama oled olduğu için her türlü bi zaman sonra sorun çıkartır

Son düzenleme:
Bu monitörü alınca oyunlarda 2K olarak kullanabiliriz değil mi . 5070 sistem toplicem ama 4k da anırır ya

Bu monitörü alınca oyunlarda 2K olarak kullanabiliriz değil mi . 5070 sistem toplicem ama 4k da anırır ya
Kullanılır ayrıca 2k yüksek kalitede oynamaktansa 4k orta düşük kalitede oynamak daha iyi, bir ara 2k monitörde 1050 ti kullandım 1080p de daha yüksek kaliteye alabiliyordum ama 2k ya alınca düşük kalitede daha güzel görüntü elde ediyordum orda anladım çözünürlük her şey

Woled kullanıyorum. Qd oledleri siyahı tam veremediği için sevmiyorum. Woled monitörümü satıp alsam mı ki? Tam siyah istiyorum renkleri bu sebeple Woled kullanıyorum.

Woled kullanıyorum. Qd oledleri siyahı tam veremediği için sevmiyorum. Woled monitörümü satıp alsam mı ki? Tam siyah istiyorum renkleri bu sebeple Woled kullanıyorum.

Farkı çok hissedebileceğini düşünmüyorum ben ama hali hazırda monitör varsa zaten uğraşılmaz

güzel indirim bu sefer hocam 4k arayanlara şifa olabilir

Aaahhhh ahh keşke param olsa. Kredi kartlarım patladı zaten. Eksinin eksisindeyim... Çok fena alasım var nasıl alcam hiç bilmiyom. bu indirim bir daha hayatta gelmez. Kulaklık hediyesi de aşırı cezbediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,422
Üyeler
174,148
Son üye
Fehim09
Geri