PS4 Pro mu Nintendo Switch mi?

Joykon nedir oled olmaması çok büyük sorunmu

Joykon, hani sağ ve soldaki kontrolcüler var ya renkli. Kırmızı-mavi, sadece kırmızı, sadece beyaz, turuncu-mor. Onlara deniyor. Oled ekranın sorun olup olmaması kişiye göre değişen bir şey. Ben sorun etmiyorum örneğin.

Ps4 pro normal şartlarda gta 5 gibi bir oyunda kasmaz dostum. Başka bir sorun var bence. Birde switch cok kısıtlı bir konsol oyun seçeneği olarak. Ps4 pro kadar tatmin etmeyebilir seni.

Joykon, hani sağ ve soldaki kontrolcüler var ya renkli. Kırmızı-mavi, sadece kırmızı, sadece beyaz, turuncu-mor. Onlara deniyor. Oled ekranın sorun olup olmaması kişiye göre değişen bir şey. Ben sorun etmiyorum örneğin.
Hocam googleye yazdım yanındaki aparat mı ipli böyle yoksa direk yerinden çıkabilen kumandası mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ps4 pro normal şartlarda gta 5 gibi bir oyunda kasmaz dostum. Başka bir sorun var bence. Birde switch cok kısıtlı bir konsol oyun seçeneği olarak. Ps4 pro kadar tatmin etmeyebilir seni.
PS4 prodan baya soğudum evet sorun var anlamadım gerçekten

Hocam googleye yazdım yanındaki aparat mı ipli böyle yoksa direk yerinden çıkabilen kumandası mı

PS4 prodan baya soğudum evet sorun var anlamadım gerçekten

Yerinden çıkabilen kumandalar işte. İpli de oluyor. Farklı bir şey değil.

Ve PS5 slim alcam zaten hocam ama PS4 pro dursun mu yoksa Nintendo Switch mi alayım diye sordum

Yerinden çıkabilen kumandalar işte.
Litede yerinden çıkmıyorsa sorun (benim için)

Çünkü ben onları çıkarmak isterim :D

Ya oynayacağım oyunlar Mario Kart ve Minecraft bide arkadaşım YouTube felan var dedi o doğru mu

Ve PS5 slim alcam zaten hocam ama PS4 pro dursun mu yoksa Nintendo Switch mi alayım diye sordum

Litede yerinden çıkmıyorsa sorun (benim için)

Çünkü ben onları çıkarmak isterim :D

Ya oynayacağım oyunlar Mario Kart ve Minecraft bide arkadaşım YouTube felan var dedi o doğru mu

O zaman Lite sana gitmez.

Tabii sorabilirsin.
Hocam renkleri nasıl seciyielar

Nintendo'nun oyunları AŞIRI PAHALI bilgin olsun. Gram indirim yapmıyorlar, bir Nintendo parası da oyunlarına verirsin.
Sorun yok hocam, birde çanta alacağım yanında gereksiz mı sizce yoksa gereklimi

Başka ismi yok. Nintendo Switch ve Nintendo Switch Lite.
Hocam başka renk istiyorsam ne yapabilirim

Nintendonun oyunları 60-70 dolardan satılıyor. 1. oyun konsolu olacak güçte kesinlikle değil. 2.hatta 3. oyun aracı olmalı. Pc ve ps varsa 3. olarak almak en mantıklısı. Oyunları aşırı pahalı. Kendi oyunları 60-70 dolardan satılıyor. 3rd party oyunlar da, steamde 10 dolarsa burada 20 dolar. Steamde 20 dolarda burada 35-40 dolar. Yani zorunda kalma konsolu değil, bu da kenarda dursun konsolu.

Hocam renkleri nasıl seciyielar

Sorun yok hocam, birde çanta alacağım yanında gereksiz mı sizce yoksa gereklimi

Hocam başka renk istiyorsam ne yapabilirim

Öyle çok fazla rengi yok. Yukarıda saydıklarım dışında bir ya da iki belki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,542
Üyeler
186,207
Son üye
williampipon
Geri