Çocukken babam kasa işlerine falan bakıyordu o zamanlar amd fena ısınıyordu ekran kartında da nvidia hep öndeydi, neyse benim düşüncem teknoloji vb. iyi olduğu için nvidia laptopa on numara donanım olduğunu düşünüyorum. Kasa alsam yine nvidia ekran kartlı alırdım herhalde, ha şu da var biraz bakardım piyasaya amd ekran kartlarında f/p varsa onu da düşünürdüm.
Benim laptopun vram 8gb az önce forza oynadım 7.300 falan harcıyor her şey ultra olunca, ben bir tık indiriyorum ayarları kullanım da düşüyor. Çok kasmıyorum yok darboğaz yok vram, benim oynadığım oyunlar belli. Ghost of tsushıma oynuyorum şu an, arada dota giriyorum. gta5 son çıkan sürümü bitirdim geçen, işlemcim i5 12450h darboğaza düşüyor bazı oyunlarda ama laptop 100+ fps veriyor mu veriyor tamam benim için.
Bir de nvidia daha az güçle daha iyi performans veriyor hissiyatı var bende, amd de son kartlarla güzel yıktı ön yargılarımı. Dediğim gibi laptop kullandığım için alternatifsiz nvidia, teknoloji konusunda iyi. Küçük taşınabilir canavarlar yaratıyor
Tartışmaya açık değilim, yorumlara açığım. Eleştirilere dönüş yapamam, iyi forumlar