Öneri 10000 TL'ye RX 6700 XT Alınır mı?

Evet hocam yanlış anlamışım. Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Benim psum bu şekilde. 12VHPWR Kablosu olmadan da besleyebiliyorum o zaman 6800xt yi.
Bahsettiğimiz kartlarda 12VHPWR girişi zaten yok onu tamamen aklından çıkart. O giriş yeni nesil kartlarda var. RX 6800 XT veya RX 6900 XT alabilirsin. Güç kaynağın rahatlıkla yeterli olur. Aynı şekilde işlemcin de yeterince güçlü.

Arkadaşlar merhaba bir kaç gündür ekran kartı arıyordum. Asus Dual Radeon RX 6700 XT OC Ekran Kartı Özellikleri - Epey https://share.google/vfHWeDIc4PvsSWOMI 10.000tlye elden bu kartı alacağım. Kart 0 sayılır. Neredeyse hiç kullanılmamış durumda. Bütçem de en fazla 15.000tl olduğu için rx9060xt alamıyorum. Bu kartı alırsam 1tb de m2 alacağım. Amacım hikayeli oyunları 1080p de ultra ayarlarda oynamak. Sizce yeterli gelir mi bu ekran kartı? Yoksa bekleyip para mı biriktirmeliyim?
Sistem özelliklerim:
Ryzen7500f
Msi pro b650m-b
32gb ram patriot
Nzxt c750
500gb ssd
1050ti
güzel kart aynı işlemciyi kullanıyorun alan wake 2 hariç diğer oyunlarda hep ultra ayarlarda açıyor ama ilerde ne olur bilmiyorun

Fps anlaminda çok iyi yazılım açısından amd soğuduğum bir model

Fps anlaminda çok iyi yazılım açısından amd soğuduğum bir model
Bu üzdü işte. Kullanıyor musunuz hala
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bahsettiğimiz kartlarda 12VHPWR girişi zaten yok onu tamamen aklından çıkart. O giriş yeni nesil kartlarda var. RX 6800 XT veya RX 6900 XT alabilirsin. Güç kaynağın rahatlıkla yeterli olur. Aynı şekilde işlemcin de yeterince güçlü.
Hocam 15.500tlye 2. el 9060xt ne dersiniz peki? Değer mi sizce?

Bende yazılımdan yana 3 aydır şikayetçiyim arada bir ddu ile silip eski yazılama dönüyorum. Lol de vs oyun kitleniyor alt tab yapıyorum düzeliyor. Squad da amd ekran kartları pek iyi değil görüntü pastel gibi vs. Saf kas gücü okey ama yazılım pek beğenmedim şu sıralar

Kullanıyorum 9700xt grçmeyi düşünüyordum fakat büyük ihtimalle 5070ti yana olacağım gibi

Ama 3 senedir sapasağlam açamadığı bir oyun yok f/p kartı

Saf güçte RX 6800 XT-RX 6900 XT daha iyi olur. Ray Tracing ve güncellik çok önemliyse 16 GB olmak kaydıyla RX 9060 XT de düşünülebilir (8 GB alma). Bu arada ben bundan önce RX 6600 kullanıyordum, şu anda da 6800 XT kullanıyorum ve yazılım tarafında herhangi bir sorun yaşamadım.

Nvidia tarafında 4060ti var sanırım bu fiyat aralığında

Nvidia tarafında 4060ti var sanırım bu fiyat aralığında
8 GB versiyonu bulunabilir ancak 16 GB versiyonu bütçeni aşıyor gibi gözüküyor. 8 GB olanı almamalısın çünkü günümüzde pek yeterli olduğu söylenemez. Ben RX 6600 kullanırken Forza Horizon 5'te (1080P) "Düşü Video Belleği" uyarısı alıyordum.

6700xtnin ederi tepe modelse Max 8.5kdır

Geri