Neler Yeni

1000TL ile Borsa

ReyMysterio619

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Talharican
Ufaktan finans piyasalariyla ilgileniyorum. Teknik bilgin yoksa bist şuan çok riskli bugün trend kırılımı geldi mesela. Öngörüp dün çıkmıştım umarım sende dün yatırmadın paranı. Bugün sağlam yıkım oldu. Ben terim ve dinamiklerine pek hakim değilim bistin sadece teknik analizle güzel kârlâr aldım 2 ayda %110 gibi ama dediğim gibi trendde kırıldı şuan akibetini kestirmek zor. Teknik bilgin yoksa bulaşma derim.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berk
Elimde kaybetmekten korkmadığım 1000 liram var. Borsa İstanbul'a basılır mı? Basılırsa 2 ayda para ne kadar olur?
Hocam kendin diyorsun elimde kaybetmekten korkmadığım param var diye kimsenin aklıyla iş yapma gir bi gör para ne demek bunu öğren güzel bir deneyim olur.

Ama cash paraya hiç bir zaman 1000₺ veya 1000$ diye bakma parayı diğer varlıklara oranla şuan bu parayla kaç gram altın ne kadar paund ne kadar dolar euro alıyorsun bunları tut. Sonra bir de borsada 2000₺ oldu diyelim bu parayla kaç gram altın alabiliyorsun buna bak. Hangi palite ne kadar olmuş altının onsu ne olmuş bunları bilmek lazım.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Abdullah
Gir öğren

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
YUNUS
Dostum öncelikle Borsa da Bu sekilde İşem yapmak Caiz deil diye biliyorum Tavsiyem Hic bulaşma Ama bu parayla Ufak Ticaretler yapabilirsin Oyle Daha Cok kazanacagindan Eminim 2. El sitelerinde PC parcalari Veya İlgi duydugun Herhangi Birsey de olur Al sat Yapabilirsin Ben Bi ara Monitor alip satiyordum bi cihazdan 50 TL kazandigim da oldu 1000 TL kazandigim da oldu ... inana ki 2. Elde Cook Uyguna Parcalar Dusuyor

Megan

80+ Silver
Halka arzlara gir. Eşit dağıtım olanlara
Mesaj otomatik birleştirildi:

bro 1k ile o işler zor ekrana bi bakarsın ana para gitti ya la dersin :kekw:
Kripto değil bilmiyorsanız da boş yorum yapmayın. Borsa o kadar riskli değil

1 ayda yapsan yapsan onu 2000 yaparsın en fazla

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Halka arza girip para kazanan arkadaşlarım var çok öneriyolar o şekilde girebilirsin

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Bu para ile halka arz dışında başka bir hisseye girme. Halka arz hisselerini takip et ve öyle ufak ufak kazanmaya başla. ytd

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Herkes halka arza gir diyor ben olsam girmem. Herkes halka arza girip herkes kazanırsa kim kaybetcek.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Yeni yeni halka arzlar çıkıyor ve 4-5 gün minimum tavan şeklinde gidiyor. En azından 3-5 alırsın bir şeyler. Doğru hisseyi seçersen çok kazandırır sana ancak Küçük miktarla girdiğin için çok tatmin etmez. Şuan için en mantıklı şey halka arzlara girmek olucaktır.

Herkes halka arza gir diyor ben olsam girmem. Herkes halka arza girip herkes kazanırsa kim kaybetcek.
Maalesef şuan da böyle bir mantık bulunmuyor. Halka arzlar en kısa sürede en fazla kazandıran şey şuanda.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Yeni yeni halka arzlar çıkıyor ve 4-5 gün minimum tavan şeklinde gidiyor. En azından 3-5 alırsın bir şeyler. Doğru hisseyi seçersen çok kazandırır sana ancak Küçük miktarla girdiğin için çok tatmin etmez. Şuan için en mantıklı şey halka arzlara girmek olucaktır.

Maalesef şuan da böyle bir mantık bulunmuyor. Halka arzlar en kısa sürede en fazla kazandıran şey şuanda.
Knk o zaman tüm dünyayı halka arza sokalım öyle saçma şey mi olur. Nasıl herkes kazanıyor la 😄

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Knk o zaman tüm dünyayı halka arza sokalım öyle saçma şey mi olur. Nasıl herkes kazanıyor la 😄
Mantık çok basit kimse satmıyor. Borsaya 2 ayda yaklaşık 1m kişi girdi bunların belki %30'u kişilerin farklı hesaplardan girmek için eşine dostuna açtığı hesaptır geriye kalan ise halka arzları duyup gelen kişilerdir. Eğer hisseyi satan olmazsa düşmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,399
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom