Yardım 100mbps turknet alıcaz

Reaksiyon skoru
483
Arkadaşlar yeni sitem aldım haliyle eve ilk defa internet baglicaz turknet sitesinden altyapi sorguladim 100mbps çıktı bende turknet almaya karar verdim ama vdsl mi adsl mi fiber mi bunlardan hangisi seçeceğim

Adsl seçerseniz hızını 16mb üstüne çıkmaz diye biliyorum yani asla seçme. Vdsl genelde fiber olmayan yerlerde tercih ediliyor. Bölgenizde fiber varsa fiberi seçebilirsin.

Arkadaşlar yeni sitem aldım haliyle eve ilk defa internet baglicaz turknet sitesinden altyapi sorguladim 100mbps çıktı bende turknet almaya karar verdim ama vdsl mi adsl mi fiber mi bunlardan hangisi seçeceğim
alt yapı sorgusnunda fiber yazar fiber ise yazmıyorsa vdsl dir vdsl ise kablo çektiklerinde ücret alıyorlar fiber de ise kablo çekme ücreti almıyorlar

100 mbps çıktıysa ara müşteri hizmetlerini al 100 mbps interneti ne işin var senin adsl vdsl ile

Altyapı sorgulama sonucunu atarmısın?

Ekler

• Screenshot_2022-07-11-17-39-05.png
    Screenshot_2022-07-11-17-39-05.png
    154.5 KB · Hit: 33
Sizin seçeceğiniz bir seçenek yok, altyapı vdsl mecbur vdsl kullanacaksınız.

Durum seçmene göre ilerlemiyor zaten altyapında hangisi varsa onu alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten fotoğrafta da belli VDSL altyapın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,353
Üyeler
185,079
Son üye
zeddx