12400f CS düşük fps sorunu

SamiPRE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
327
Ekran kartım 4060 işlemci i5 12400f rekabetçide normal 250 falan almam gerekirken 90 fps aliyorum sistemde bir sıkıntı olabilir mi

oyuna girdiğim 250 fps falan oluyor sonra bir anda fps 90lara düsüyor

Not: msi afterburnerın fps göstergesi açılmıyor o yüzden cs'nin kendisinden bakıyorum

Son düzenleme:
Hocam MSI afterburner yerine başka bir uygulamayla sistemin oyun esnasındaki değerlerine bakar mısınız

Afterburner cs de çalışmıyor hocam 3. Parti yazılım olduğu için.

Fps drop mu yaşıyorsunuz? Yoksa oyunun başından sonuna sürekli düşük fps mi alıyorsunuz?

Afterburner 3.part yazılım cs'de çalışmaz belki açtığından ban dahi yiyebilirsin steam fps göstergesi doğru gösteriyor intelden pek anlamıyorum ama bizdeki pbo gibi bir ayarı olabilir işlemcinin kendisini boostlamasına yarayan bir ayar bios üzerinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Afterburner 3.part yazılım cs'de çalışmaz belki açtığından ban dahi yiyebilirsin steam fps göstergesi doğru gösteriyor intelden pek anlamıyorum ama bizdeki pbo gibi bir ayarı olabilir işlemcinin kendisini boostlamasına yarayan bir ayar bios üzerinden
Cs işlemcide çekirdek frekansına önem veren bir oyun çünkü

Şuan stok fan kullanıyorum ondan dolayı düşuk fps alıyor olabilirmiyim

Ekran kartım 4060 işlemci i5 12400f rekabetçide normal 250 falan almam gerekirken 90 fps aliyorum sistemde bir sıkıntı olabilir mi

Not: msi afterburnerın fps göstergesi açılmıyor o yüzden cs'nin kendisinden bakıyorum
Normal değil,stok fandan dolayı da olamaz aynı sistemi stok fan ile kullanıyorum ultrada 150-300 arası değişiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,311
Üyeler
185,251
Son üye
35_merom
Geri