Phoenix1610
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakarım hocam sağollsıfırdan farksız oluyor zaten dedıgım sekılde.
Bakarım hocam sağollsıfırdan farksız oluyor zaten dedıgım sekılde.
Tamamdır hocam bakacağımHocam bu arada japondan şaşma dedimde. 22 bin km dir(2.5 yıldır) sorunsuz sym ye biniyorum.Sym kymco da alabilirsin.
Aklımda bulunuyo ama arkada sepeti olmamasından dolayı pek aklıma yatmıyo, fabrika çıkışı sepetli olan bişi almayı düşünüyomtvs jupiter 125 hemen hemen sifir gibi olanlari 50-55k arasinda bulabilirsin. fiyatina gore gayet iyi motordur.
Bi tane sepet alıp işletebilirsin. Tvs ntorq var. Çok iyi makine diyorlar. Akarı kokarı yok bana mısın demiyor. 100k bütçen varsa ikinci elden hondalara bak. Sym ler de baya iyi duruyorAklımda bulunuyo ama arkada sepeti olmamasından dolayı pek aklıma yatmıyo, fabrika çıkışı sepetli olan bişi almayı düşünüyom
2.el voge sr1 al geç temizi bul125 CC motor öneriniz var mı fiyat performans açısından iyi olan. Otomatik vites olursa iyi olur.
Bi tane sepet alıp işletebilirsin. Tvs ntorq var. Çok iyi makine diyorlar. Akarı kokarı yok bana mısın demiyor. 100k bütçen varsa ikinci elden hondalara bak. Sym ler de baya iyi duruyor
Bakacağım eyw hocalarım2.el voge sr1 al geç temizi bul
Pcx sarar125 CC motor öneriniz var mı fiyat performans açısından iyi olan. Otomatik vites olursa iyi olur.
Bütçemi baya aşıyor hocamPcx sarar
Bütce ne kadaeBütçemi baya aşıyor hocam
85-90 civarıBütce ne kadae
honda dio 110 veya activa 125 başka birşeye yönelme.125 CC motor öneriniz var mı fiyat performans açısından iyi olan. Otomatik vites olursa iyi olur.