❌İndirim Bitti! 13400F, 4060 Ti 16GB, 1 TB SSD, (DDR5) | 30,000₺ | ITOPYA

Kaça geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bekleyeceğim sanırım ama stok biterse büyük pişmanlık yaşarım
34 civarına gelmişti. 3 taksitle aldım. Stok biteceğini sanmam da bu sistemin fiyatı da düşmez bence. 2-3k için beklemektense alır kullanırım şimdiden diye düşündüm ben. Tabi tercih senin.

30k fiyatıyla beraber pahalının ucuzu kalmış :)

34 civarına gelmişti. 3 taksitle aldım. Stok biteceğini sanmam da bu sistemin fiyatı da düşmez bence. 2-3k için beklemektense alır kullanırım şimdiden diye düşündüm ben. Tabi tercih senin.
ben en iyisi 1 gün daha bekleyeyim tavsiyen için teşekkürler %80 ihtimalle alacağım gibi duruyor

Yemişim ddr5 i adam eveleyip gevelemeyip aynısını ddr4 25 e satıyor cuma da 21 22 ye satar büyük ihtimalle.
min 23 olur hatta en iyi ihtimalle 23 olur çocukluğumdan beri takip ederim öyle çok avantajlı bir indirim görmüyorum her sene.Umarım bu sene olur.

Şansıma yarın laptopa alıcı çıktı 18 bine onu satıp bunu almayı düşünüyorum kalırsa

Geçen sene kasımda abdullah 13400f 4060 ti 16 gb sistemi 19999a yapmıştı. Hey gidi
Kanka nerde yaptı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten neden itopya sürekli nvdia tarafından sistem çıkarıyor şuana kadar 7700xt li bi sistem bulamadım hala

İtopyadan beklememin sebebi işbankası ortaklığı ile 3 ay vadesiz taksit imkanından dolayı sadece işbankası kullanıyorum^^
Vardı kanka

Zırt pırt soket değiştiren intelden ddr5 sistem almazdım şahsen. Am5 tarafı çok daha cazip geliyor bana çünki orada 7800xd gibi bir gerçek var ileride yükseltir keyfine bakarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,852
Üyeler
186,549
Son üye
mcquen
Geri