Neler Yeni

14 yaşında 70 kg normal mi?

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
Yaşıma göre çok olması önemli mi ki? Boya bakılmaz mi? Yaşla ne alakasi var?
Yaş zaten ortalama olarak boyunu belirler. 10 yaşında olup 1.70 olma ihtimalin neredeyse yok 😊
Vücut yapına göre değişir derken zaten boy, omuz genişliği, kemik iriliği vs. gibi şeylerden bahsetmek istemiştim ancak yaş da bir etken bence.

Yaş zaten ortalama olarak boyunu belirler. 10 yaşında olup 1.70 olma ihtimalin neredeyse yok 😊
Vücut yapına göre değişir derken zaten boy, omuz genişliği, kemik iriliği vs. gibi şeylerden bahsetmek istemiştim ancak yaş da bir etken bence.
Anladım. Hayatım boyunca kilom boyumun son 2 rakamından 10 sayı da daha düşüktü. 3 ay önce de 10 sayı daha düşüktü ama şu an 5 sayı düşük. Ben hayatımda hiç bu kadar hızlı kilo almadım. Sanırsam pc ve okul yüzünden çünkü okulda abur cubur ve fast food çok yiyorum. Boyumda nerdeyse uzamamaya başladı nedense. Nisanda 173 idim. Ağustostan bu yana 175im.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Boyum 175 cm. 3 ay önce 65 kiloydum. İlk defa bu kadar kısa sürede çok kilo aldım. 14 yaşında 175 cm için 70 kg fazla mı? Kaç olmalıyım?
Dipnot:Spor geçmişim hiç yok. Yağlıyım hafif ama dışardan göbek falan belli olmuyor.
kilon iyi ama yağ oranını azalt

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ben 170 küsür 70 kiloyum abartı bı göbek yok yani bende normal bence seninkide.

kilon iyi ama yağ oranını azalt
Nasıl azaltabilirim? Hiç spor yapmadım. Futbol bile oynamadım hayatım boyunca.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 170 küsür 70 kiloyum abartı bı göbek yok yani bende normal bence seninkide.
Bende de abartı bir göbek yok. Genelde override giyinip göbeğini çektiğim için belli olmuyor ama dar kalıp giyip göbeği salsam hafif belli olur. Bende bacaklar ve göğüsler biraz fazla.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

Bende de abartı bir göbek yok. Genelde override giyinip göbeğini çektiğim için belli olmuyor ama dar kalıp giyip göbeği salsam hafif belli olur. Bende bacaklar ve göğüsler biraz fazla.
Yurus yapabilirsin, evde spor haraketleri yapabilirsin gidebilme sansin var ise spor solauna yazilabilirsin yag oranini azaltir yavasca kas kutlesi kazanirsin.

Yurus yapabilirsin, evde spor haraketleri yapabilirsin gidebilme sansin var ise spor solauna yazilabilirsin yag oranini azaltir yavasca kas kutlesi kazanirsin.
Okuldan dolayı spora gidemiyorum. Evde de malesef hep pc başındayım. Yürüyüşe de ailem izin vermez sanırım. Ama deneyeceğim. 5 kg yağ olarak eklenince kötü oldum.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Okuldan dolayı spora gidemiyorum. Evde de malesef hep pc başındayım. Yürüyüşe de ailem izin vermez sanırım. Ama deneyeceğim. 5 kg yağ olarak eklenince kötü oldum.
Sana kalmis ama spor salonanunda cok daha hizli bir etkilenisim gösterir, spor salononuna yuruyuse cikamiyor isen mecbur evde yapacaksin hocam yoksa pc basinda oturdugun yerden yag azaltilir mi.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut

yağ oranınızı azaltmak için sadece spor yapmanıza gerek yok hocam tabii spor yapmak en büyük etkenlerden biri ama yediğinize dikkat ederekte hafif bi definasyon yapabilirsiniz, imkan varsa spor + definasyon öneririrm

yağ oranınızı azaltmak için sadece spor yapmanıza gerek yok hocam tabii spor yapmak en büyük etkenlerden biri ama yediğinize dikkat ederekte hafif bi definasyon yapabilirsiniz, imkan varsa spor + definasyon öneririrm
günde 20 şınav çekseniz yarar yani illa salona gitmesenizde olur

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Haklisin peki kilomu düşüreyim mi? Kaç olayım?
Bence bana göre 67 68 ideal boyuna göre eger vucut gelistirme yapmiyor isen fit olmak daha iyidir en azindan ne zargana gibi gözukursun nede biraz sisman gözukursun bu kiloda göbegin falanda cikmaz eger karin calisir isen.

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
Kilo yerine yağ oranına bak göbek o yuzdendir

175 boy için ideal 65-70 kilo

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar
Boyum 175 cm. 3 ay önce 65 kiloydum. İlk defa bu kadar kısa sürede çok kilo aldım. 14 yaşında 175 cm için 70 kg fazla mı? Kaç olmalıyım?
Dipnot:Spor geçmişim hiç yok. Yağlıyım hafif ama dışardan göbek falan belli olmuyor.
Lan sen aynı ben boyum 175 kilom 68. Göbeğimi spor yaparak erittim sadece göğüslerimde çok az yağlılık var dar tişörtlerde çok sinir bozucu oluyo.Sizce ne yapa bilirim eritmek için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,846
Üyeler
164,921
Son üye
Yasir S
Top Bottom