- Reaksiyon skoru
- 5,661
Sırf İşlemci İçin 5K Fark Vermeye Gerek Yok Hocam .Mantıklı. X6 ile Pro arasında işlemci ve performans bakımından çok fark var.
Sırf İşlemci İçin 5K Fark Vermeye Gerek Yok Hocam .Mantıklı. X6 ile Pro arasında işlemci ve performans bakımından çok fark var.
Eğer diğer özelliklere ihtiyacı yoksa evet verilmez ,sadece işlemci için. Bence GT 2 daha mantıklı ve dengeli cihazSırf İşlemci İçin 5K Fark Vermeye Gerek Yok Hocam .
GT2 Tercih Etmezdim Ya Poco Daha Güncel Bir Telefon Çünkü .
1500 TL fark var. 5K nerde?Sırf İşlemci İçin 5K Fark Vermeye Gerek Yok Hocam .
Benim için sorun olmuyor, ikiside güzel cihazGT2 Tercih Etmezdim Ya Poco Daha Güncel Bir Telefon Çünkü .
Link atar mısınız hoçam1500 TL fark var. 5K nerde?
15200 X61500 TL fark var. 5K nerde?
15200 X6
19400 X6 pro
Link atar mısınız hoçam
8 GB Modeli Ama !X6 Pro 17K.POCO X6 Pro 5G Buy - Xiaomi Türkiye
POCO X6 Pro 5G Buy: Amiral gemisi MediaTek Dimensity 8300-Ultra, CrystalRes 120 Hz FIow AMOLED, OIS özellikli 64 MP üçlü kamerawww.mi.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
POCO X6 Pro 5G Buy - Xiaomi Türkiye
POCO X6 Pro 5G Buy: Amiral gemisi MediaTek Dimensity 8300-Ultra, CrystalRes 120 Hz FIow AMOLED, OIS özellikli 64 MP üçlü kamerawww.mi.com
Hocam bu satıcı güvenilir midir rahatlıkla buradan sipariş verebilir miyim?Bunu Alabilirsin .
![]()
Poco X6 12 GB 256 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
Poco X6 12 GB 256 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Satıcı ; N11 Alabilirsin .Hocam bu satıcı güvenilir midir rahatlıkla buradan sipariş verebilir miyim?
forum.donanimarsivi.com