Kullancak sonucta. kullanılmış bir ürünü kar yaparak satamazsın.Ondan değilde satarken 1 sene sonra vs ondan
Kullancak sonucta. kullanılmış bir ürünü kar yaparak satamazsın.Ondan değilde satarken 1 sene sonra vs ondan
14 pro 50 bindenbaşlıyor önceden alan kar yaptıKullancak sonucta. kullanılmış bir ürünü kar yaparak satamazsın.
Deviri çok geldi her gün sokmus sarja 1 yılda ama gerçi normal günde 1Bence satarkende çok sorun yaşamazsın 3 5 aşşağı gider en kötü
Daha iyisi bulabilir miydi bu paraya senceSıfırından 10k uyguna almış ama pil değişimi zaten 5800tl. Pil %93 2ay dolmadan %90 altına iner 1 sene sonra pil değiştirmesi gerekir. Bence mantıklı fiyat değil 2. el ve 386 devir %93 pilden dolayı.
kanka gelen cevaplara - almış artık - diyeceksen neden soruyorsun ki? Kuzenin merak ettiğini söylüyorsa da almadan önce sorsan mantıklıydı dersin olur biter11 i 13 e aldı pil 76 yenilenmis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
17 yi beğenmedi
Almış artık da deviri iyi mi nasıl
Deviri nasıl
14 pro da kullandım 16 prodan önce, kâr yapılabildiği falan yok. Telefondan kâr edilmez.14 pro 50 bindenbaşlıyor önceden alan kar yaptı
apple yatırım aracı olduğu için(!) etmeye çalışıyorlar diğer tüm telefonlar çöp(!)kanka gelen cevaplara - almış artık - diyeceksen neden soruyorsun ki? Kuzenin merak ettiğini söylüyorsa da almadan önce sorsan mantıklıydı dersin olur biter
Devir konusu da eh işte. Aynı cihazın 128gb kullanıyorum geçen fiyatlara baktım 69 70 arasında 95pil 1 sene garantili temiz cihazlar vardı. 256 olanına +2 +3 bin eklesek 72 73 satar fiyatı bana göre.
14 pro da kullandım 16 prodan önce, kâr yapılabildiği falan yok. Telefondan kâr edilmez.
apple yatırım aracı olduğu için(!) etmeye çalışıyorlar diğer tüm telefonlar çöp(!)
Hocam 14 pro ilk çıktığında kaç liraydı şimdi kaç k yani ediyor ama çok fazla değilkanka gelen cevaplara - almış artık - diyeceksen neden soruyorsun ki? Kuzenin merak ettiğini söylüyorsa da almadan önce sorsan mantıklıydı dersin olur biter
Devir konusu da eh işte. Aynı cihazın 128gb kullanıyorum geçen fiyatlara baktım 69 70 arasında 95pil 1 sene garantili temiz cihazlar vardı. 256 olanına +2 +3 bin eklesek 72 73 satar fiyatı bana göre.
14 pro da kullandım 16 prodan önce, kâr yapılabildiği falan yok. Telefondan kâr edilmez.
11 yenilenmis pil 76 13 k sattım başkaları 11 k alıyordu sadecekanka gelen cevaplara - almış artık - diyeceksen neden soruyorsun ki? Kuzenin merak ettiğini söylüyorsa da almadan önce sorsan mantıklıydı dersin olur biter
Yanlış hesap 14 pro ilk çıktığında dolar kaç paraydı şimdi dolar kaç para? Apple'ın 17 serisine kadar 1.000 dolar sabit fiyat politikası vardı senelerden beri böyleydi. Kullanılan telefondan kâr yapılmaz, sadece türk lirası olarak öyle sanarsın. Çok basit bir şey aslında anlaması zor değilHocam 14 pro ilk çıktığında kaç liraydı şimdi kaç k yani ediyor ama çok fazla değil
tamam bundan kazanırsın mesela ama diger türlü telefon alayım 1 sene kullanıp daha fazlaya satayım11 yenilenmis pil 76 13 k sattım başkaları 11 k alıyordu sadece
1 yılda 386 devir nasıl yapmış yav tüm sene her gün +10 saat kullanması lazım cihazı o devir için. Şöyle diyim benim cihaz düz 16 pili daha az gidiyor ve çok fazla kullanıyorum ona rağmen devir daha az ama sağlık daha düşük bende büyük ihtimalle pil daha küçük diye hızlı ölüyor benim cihazın pil.256 lık pil 93 devir 386 78k aldı nasıl sizce
Garanti 12 ay
92 ye düştü devir 389 la satsam mı çok hızlı mı düşücek alalı bi kaç gün oldu1 yılda 386 devir nasıl yapmış yav tüm sene her gün +10 saat kullanması lazım cihazı o devir için. Şöyle diyim benim cihaz düz 16 pili daha az gidiyor ve çok fazla kullanıyorum ona rağmen devir daha az ama sağlık daha düşük bende büyük ihtimalle pil daha küçük diye hızlı ölüyor benim cihazın pil.