Ben galiba 16 da hiç uzamamıştım 1.83 düm şu an 1.88,5 oldum 17 bitiyor uzarsın merak etmemerhaba 16 yaşındayım 6 aya 17 olucam boyum 1.79 babamla aynı boydayım artık uzamıyorum daha uzar mıyım
muhtemelen uzarsın ama uzamasan bile kafaya takma 1.79 kötü değilumarım uzarım çünkü bana yetersiz geliyor boyum
Sen senin elinde olan şeyleri değiştirmeye bak. Boy genetiktir senin büyük bir etkin olamaz. Bu da senin karalar bağlamana neden değildir. Ama vücudunu geliştirmek, dil öğrenmek, kültürlenmek, kendini her hangi bir alanda geliştirmek senin elinde olan şeylerdir bunlara odaklan. Eksik olduğun konularda kendini geliştir. Elinde olmayan şeyler hayatında önemli bir yer edinmesin.umarım uzarım çünkü bana yetersiz geliyor boyum
o konuda birseyler yapıyorum sadece bu boy konusu kafama takıldı ondan sordumSen senin elinde olan şeyleri değiştirmeye bak. Boy genetiktir senin büyük bir etkin olamaz. Bu da senin karalar bağlamana neden değildir. Ama vücudunu geliştirmek, dil öğrenmek, kültürlenmek, kendini her hangi bir alanda geliştirmek senin elinde olan şeylerdir bunlara odaklan. Eksik olduğun konularda kendini geliştir. Elinde olmayan şeyler hayatında önemli bir yer edinmesin.
Takma kafana. Benim boy 1.75 keramet boyda olsa ormanın kralı zürafa olurdu.o konuda birseyler yapıyorum sadece bu boy konusu kafama takıldı ondan sordum